Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Recenze uživatele TinaTiber. k tomuto seriálu (7)

Ted Lasso (2020) 

Ted Lasso (seriál) (2020)  10/10 Milujem to. Dostalo sa mi to do srdca tak, ako už hodnú chvíľu nič nie. Dramedy, pri ktorom vyzeráte ako blázon, pretože plačete a smejete sa zároveň! Možno to má nejaké chyby, ktoré prehliadam, pretože som laik. Ale je to pre mňa masterpiecom z jedného, pevne verím že dôležitého, dôvodu. Postavy. Žijú si vlastným životom, bojíte sa o ne, prekvapujú vás, rozhodujú sa, robia chyby, vstávajú a padajú..a majú pre to svoje dôvody.. A podľa mňa sú napísané dokonale! Viem, že naviazanie sa na postavy je logicky jednoduchšie vytvoriť v seriály, kde máte čas rozvinúť príbeh a nadviazať na predchádzajúce udalosti. Ale preboha živého! Či pozerám film alebo seriál, toto od neho chcem! Chcem vidieť úžasný scenár, ktorý dáva život úžasným charakterom. Pozeranie sa na to ako kouč Ted Lasso prichádza do Richmondu a ako vzniká z AFC Richmond jedna veľká bláznivá a milujúca rodina som si užila a tento seriál je pre mňa safe space! ()

Série 1 (2020) (S01) 

Ted Lasso - Série 1 (séria) (2020) 9/10 Taak a som na konci prvej série tohto seriálu.. a musím povedať, že Ted Lasso je srdcovka! ❤️  Postavy sú rozoberané do hĺbky, vidíme tu ich trápenie, ich radosť, ich dobrotu srdca. Trávime čas s Tedom Lassom a stále znova zisťujeme, aká pozitívna dokáže byť táto postava aj keď si prechádza niečím ťažkým. Ako dokáže odpustiť. Ako ľuďom dokazuje, že je oveľa viac ako nejaký wanker! Mimochodom plagát 'BELIEVE', vyvesený v šatni fotbalistov, mi vždy dokáže vyčariť úsmev na tvári. Druhou postavou, ktorú mám veľmi rada je Roy. Vidíme tu jeho osobnostný vývoj, jeho strach zo starnutia a z vlastnej hodnoty. Prvá séria nesklamala! ()

Úvod (2020) (S01E01) 

Ted Lasso - Úvod (S01E01) (epizóda) (2020) 8/10  Úvodná epizóda ma príjemne prekvapila. Stretávame sa tu s pozitívnym a milým trénerom menom Ted Lasso, ktorý prichádza trénovať tím anglickej futbalovej ligy. Už na začiatku však prichádzajú intrigy a spory s ľuďmi z nového prostredia, v ktorom sa Ted ocitá. Seriál však v prvej epizóde ukázal úžasnú energiu a ja sa teším na ďalšie časti! ()

Série 2 (2021) (S02) 

Ted Lasso - Série 2 (séria) (2021) 10/10 Geniálny vývoj postáv. Užívala som si každé rozhodnutie, pretože každé malo opodstatnenie. Postavy si žijú svojim životom, je to emotívne, je to organické...Iam fucking in love with this shit! ()

Slunečnice (2023) (S03E06) 

Ted Lasso - Slunečnice (S03E06) (epizóda) (2023) 11/10 Značím si, zatiaľ jedna z najlepších častí. Epizóda Sunflowers mala srdiečko na správnom mieste a hodinová stopáž, plná prekvapení a milých chvíľ medzi postavami ma úplne vtiahla do deja. ()

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama