Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl členem elitní vojenské jednotky tajné tak, že o její existenci panují oprávněné pochyby i na vrchním velení. To mi však nemohlo zabránit v pobaveném pohledu na americké ochránce světového míru nekompromisně zachraňující svět před použitím svých vlastních zbraní. Přestože se přitom kuly pikle, občas se i zabojovalo, tak se ke mně dokázalo ještě zákopem připlížit poučení o tom, že střílet pancéřovkou na potápěče nedává příliš velký smysl a vnuklo mi to i myšlenku na to, že si s kamarády někdy půjdeme pinknout pólo na golfových vozících. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Možná, že díky mému malému očekávání jsem mile překvapen a nebojím se dát 4*, na kterých má největší podíl herecký výkon Charlieho Sheena a Michaela Biehna. Námořní pěchota je béčkový počin, u kterého se musí leccos brát s nadsázkou, ovšem nemyslím si, že by si tento snímek chtěl hrát na něco víc, o čemž svědčí i řada vtipných hlášek a momentů. Zaujalo mě i ztvárnění akčních sekvencí, které v mnoha ohledech působí realističtěji a daleko lépe než u jiných filmů stejného žánru, v němž hrají známější akční herci. Za zmínku stojí také soundtrack, který kromě typické hudby pro 80. léta přináší i několik povedených písní. Námořní pěchota je zkrátka zdařilou oddechovkou. ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele

Přiblble "cool" U.S fraška, která se neumí rozhodnout jestli to bude akční film, komedie nebo pubertální popichování přerostle svalnatých vogue teens ... Nakonec to není nic z toho a ve výsledku jen jalově impotentní krávovina bez ducha, příběhu a napětí, provázena radostně rozjuchaným rádiovým popem ... mise dotažena jen do půli, pak už se na to nedalo koukat, došly náboje ... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky Expendables 0 s hercami, ktori su za zenitom este viac ako Sly a jeho parta. Skoda, ze po dejovej stranke to je strasne naivne a postavy su znova namachrovane jak v Top Gune. Asi to bolo v tej dobe v mode, ale mne to proste nesedi. Naviac skoda, ze okrem Biehna a Sheena tu nikto nema väcsi priestor aj ked je v obsadeni niekolko dalsich znamych ksichtov, tak su len do poctu. K tomu naivnemu stylu je tu zase v kontraste R-kova akcia. Sice jej tu nie je vela a az na finale pôsobi dost nezazivne, ale finale je fakt dost slusne a prakticky len kvôli nemu by som odporucil tuto naivnu propagandu aspon raz vidiet. 5/10. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Po Top Gune boli propagandistické projekty v móde, no žiadnemu z nich sa nepodarilo dosiahnuť slávy svojho vzoru. Tentoraz sa pozrieme do zákulisia fungovania tímu námornej pechoty a je to celkom slušná zábava. Množstvo bojových scén aj humoru v podaní sympatických postáv. Objektívne nie príliš vydarený, no s nostalgickými okuliarmi stále veľmi dobre pozerateľný akčňák. 7/10 ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Rexer (Rick Rossovich) má pri golfe na sebe oblečené tričko s potlačou Martini Ranch. Bill Paxton (Dane) bol v 80-tych rokoch členom tejto rockovej skupiny. (beso74)
  • Je velmi nepravděpodobné, aby byl novinářce umožněn přístup na základnu Navy SEALs. (Sealteam6)
  • Dane (Bill Paxton) používá velkorážní zbraň Barrett M82 kalibr 50. Ostatní členové jednotky používají samopal Heckler & Koch MP5. (Sealteam6)

Reklama

Reklama