Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Benny Hill Show (více)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Osobitý humor legendárního komika s jedinečným dabingem Václava Postráneckého..populární britský komik Benny Hill představuje humorné pásmo groteskních skečů.Jeho jedinečný humor se zaměřuje na různé stránky lidského počínání.Především jeho legendární přístup k ženám,které sám rád osobitě hraje a paroduje je vskutku nezapomenutelný..Mé hodnocení je 4 hvězdy ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že skeče Bennyho Hilla jsou velice nevyrovnané. Vybrat a sestříhat jen ty opravdu vtipné, mohlo by vzniknout něco geniálního. Mezi scénkami výbornými (nejraději mám když se nemluví a film jede zrychleně jako u grotesek) jsou bohužel i scénky, které jdou do ztracena - pointa je často slabá, nebo není vůbec. ()

Reklama

Rapollo 

všechny recenze uživatele

Benny Hill je komik mého dětství, kdy jsem jeho show sledoval v německé televizi. Je to ten druh gagů, které mají naprosto odbourávací účinek, ač jsou vystavěné na nekonečné variabilitě téhož modelu. Mám za to, že vzhledem k jeho "andílkům" nachází odezvu spíše u mužů, ale rozhodně si nemyslím, že by byl tak sexistický, jak se o něm vyjadřovali fanatické sufražetky. Pravda, místy jsou některé scénky (hlavně ty mluvené) slaboduché a infantilní, a některé vtípky se opakují, s tím se ale setkáme i u Monty Pythonů a všech těch skečů, kterých je zkrátka hodně a není dost dobře možné udržet je všechny na stejné úrovni. Každopádně groteska v podání Bennyho má svoji typickou poetiku a i po letech mě ten humor výsostně baví. Akorát mě sere, že dvd nelze dostat s titulky a člověk musí skousnout český dabbing. Zatímco Postránecký se ještě snese, pak výkony ostatních šmíráků, zejména příšerné Lucie Vondráčkové, která nejenže postrádá jakýkoliv herecký talent, ale ještě zamořuje éter tou svojí besídkovskou hyperkorektní výslovností. Never more Lucii Vondráčkové a českému dabbingu! Never more těm producentským kreténům, kteří nedodali české titulky. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Čtvrtstoletí nás už sice jeho úsměv šibalský neobhospodařuje, ovšem na vyloženě geniální počiny-navíc v té době poměrně odvážné, v nejrůzněji podaných scénkách a především groteskách se stálými kumpány vzpomínám(ještě z porevoluční Polské Tv)hrozně rád!!!A velice mile jsem se bavil i nedávno z náhodně objevených Dvd v doprodeji;jenom nechápu, proč takovýhle vysoce inteligentní humor, alespoň čas od času, nevysílá jakákoli z těch mrtě všemožných stanic, ládujících ubohoučkou novátorskou produkci podobného ražení. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, že tenhle humor pochází z roku 1969. Je to skoro na pováženou, že mohla být takováhle forma srandy odvysílaná v tehdejší době a v tehdejší televizi (pochopitelně nemyslím Československou televizi) . Dnes už sice občas některé vtipné scénky tak nevyzní, přesto jde o vynikající zábavu. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama