Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Benny Hill Show (více)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale musím sa priznať, že suchému anglickému humoru som nikdy neprišiel na chuť. Vôbec ho nedokážem oceniť. Jednoducho mi to nepríde vtipné. Takže z tohto dôvodu som nikdy nebol obdivovateľom či priaznivcom anglického komika Bennyho Hilla. Jeho show ma nebavila, občas tom sa len tak letmo pousmial, ale po väčšinu času som iba nechápavo pozeral a čudoval sa, že čo má byť na tých jeho groteskných scénkach zábavné. ** ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Osobitý humor legendárního komika s jedinečným dabingem Václava Postráneckého..populární britský komik Benny Hill představuje humorné pásmo groteskních skečů.Jeho jedinečný humor se zaměřuje na různé stránky lidského počínání.Především jeho legendární přístup k ženám,které sám rád osobitě hraje a paroduje je vskutku nezapomenutelný..Mé hodnocení je 4 hvězdy ()

Reklama

Memesis 

všechny recenze uživatele

Ano, sice Benny Hill produkuje mnoho urážlivého humoru a někdy až naprosto okopírovaných scének ze starých grotesek, ale i tak je tu moc originální zábavy. Mám komplet čtyři série, které jsem viděl nadvakrát a proto musím usoudit, že tento seriál opravdu stojí za to. Na Pythony nemá, ale legrace zde stojí na prvním místě, což se cení. 85% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, že tenhle humor pochází z roku 1969. Je to skoro na pováženou, že mohla být takováhle forma srandy odvysílaná v tehdejší době a v tehdejší televizi (pochopitelně nemyslím Československou televizi) . Dnes už sice občas některé vtipné scénky tak nevyzní, přesto jde o vynikající zábavu. ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Tak na tejto super veci som vyrastal, už ako 3-4 ročný spratok som na tom fičal s otcom, vtedy som síce ešte tomu humoru moc nerozumel, vždy som sa zasmial keď aj otec, len aby som bol zaujímavy, a pri tom sa čudoval na čom sa smeje, ani neviem prečo som to vlastne pozeral:D:D, ale keď som vyrástol a znovu pozrel hneď som vedel na čom sa otec toľko rehotal:D:D proste brutalná pecka plná anglického humoru v podaní brutálneho komika Bennyho Hilla. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama