Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Benny Hill Show (více)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

10/10 Mazakr, ktery by uz uz meli uvolnit na DVD namisto vsech tech pitomosti... kam se hrabe Atkinsonuva Fazole... A ty baby v minisuknich... Mimochodem jedna scenka ze vsechny - kdy reporter ve studiu zpovida francouzskeho avantgardniho fimare: - uzasny film, nelepsi, co jsem kdy videl. to jak jste stridali cernobily film z barevnym - ale to je omyl, my jsme na konci nataceni uz nemeli zadny barevny film, tak jsme museli natacet na cernobily... aha, skvele bylo i to ze jste v ramci autenticity nataceli na mobilni kameru - no, to bylo proto, ze jsme nemeli trojnozku... aha, a v neposledni rade ten symbolicky pes v poslednim zaberu, nesouci poselstvi, ze zivot je pes - coze? tam byl pes? kdybych to vedel, zabil bych tu svini, jeno to ocurava trojnozky a ty pak reznou... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Přisprostlé a přece tak inteligentní. Ten chlap ani náhodou nevypadá jako Brit, jelikož jeho bachor musí být proléván českým pivem a humor je buranský v tom nejkladnějším smyslu slova. Velmi časté výjímky odklonu jsou důkazem univerzálnosti. Nikdy nezapomenu na to, jak Benny Hill v roli reportéra vychvaluje newyorskou architekturu a kamera při jeho proslovu najíždí na zeď s nápisem Made in China :))) ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Ač používám znělku Bennyho Hilla jako zvonění mobilního telefonu už dobrých pět let, vůbec jsem netušil, o co vlastně jde. Až nyní, když vyšlo Best of Benny Hill DVD jsem měl možnost se s Bennym seznámit a bylo to příjemné. Pravdou je, že na dnešní poměry lecos ztrácí dech, ale má to spád a výborně jsem se bavil. BTW: Už vím, kam se strefují američané, když poukazují na anglický humor, jako tupé zrychlené nahánění s policajty. :-) ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Primitivní a sexistický humor kořeněný absurdními gagy - u tohoto nemusíte přemýšlet, u tohoto prostě jen chcípete smíchy a ještě s pocitem, že je to inteligentní zábava. - - Jinak teda ve výčtu herců (a vůbec v databázi) zásadně chybí Jackie Wright, neboli ten plešatý dědula... no hlavně že tam je královna Alžběta II.! ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Čtvrtstoletí nás už sice jeho úsměv šibalský neobhospodařuje, ovšem na vyloženě geniální počiny-navíc v té době poměrně odvážné, v nejrůzněji podaných scénkách a především groteskách se stálými kumpány vzpomínám(ještě z porevoluční Polské Tv)hrozně rád!!!A velice mile jsem se bavil i nedávno z náhodně objevených Dvd v doprodeji;jenom nechápu, proč takovýhle vysoce inteligentní humor, alespoň čas od času, nevysílá jakákoli z těch mrtě všemožných stanic, ládujících ubohoučkou novátorskou produkci podobného ražení. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama