Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na nejlepší zástupce žánru parodie to sice nemá, ale pořád je to slušná sranda, která si dělá srandu především ze Smrtonosných pastí a zbraní. Sice mi přišlo, že kadence fórů mohla být větší, ale i tak jsem se usmíval většinu času a díky znalosti předloh originálů byla určitě půlka scén zábavná. 85% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kde jsem byl a co jsem dělal, když tohle dávali v telce... aha, čučel jsem na žhavé výstřely 2. Nabitá zbraň ale není vůbec špatná. Parodie na parodie, spousta parádních vtípků, odkaz na samotné Žhavé Výstřely a Bruce Willis mě opravdu dostal. Jenže datum vzniku tomu moc nepřálo, v porovnání s Výstřelama je to slabší, nebo spíš velmi podobné. Stejný druh zábavy, jenom s jiným obsazením. Kdyby to bylo natočeno alespoň o dva roky později, tak by to bylo asi více oceněné a možná se to považovalo jako pěkný odkaz na tyhle parodie. Pro mě kvalitní zábava, kterou už dnes nenajdem a výtečná hudba devadesátek. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie plná vtípků a absurdních dialogů, která mi přijde lepší než Žhavé výstřely, ale třeba na Bláznivou střelu to nemá. Fakt jsem u toho vyprskával smíchy. Miluju tenhle doslovnej styl humoru, kdy se ve filmu dějou totální nesmysly a hrdinové to všechno s kamennejma ksichtama berou vážně. Třeba když William Shatner loví držkou pirani z akvárka. Nebo nízkorozpočtová transplantace orgánů Emilia Esteveze :D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nepochopím, že som o tejto snímke donedávna ani netušil. Pritom je ešte lepšia než Bláznivá strela (1988). A dokonca tu hrá Samuel L. Jackson, z ktorého som padal na zadok. Výborne ma bavil. Až sa divím, že inak hrával väčšinou vážne role. Emilio Estevez (brat Charlieho Sheena) a Samuel L. Jackson sú skvelá komediálna dvojka a výborne sa dopĺňajú. Gagy sú možno občas trochu prehnané ale vo väčšine prípadov sa budete naozaj veľa smiať. Nezabudnem na to, keď jedna žena povedala, aby si urobili pohodlie a Estevez si začal sťahovať nohavice. Navyše je tu plno známych hercov vo vedľajších úlohách (napr. Bruce Willis). Naozaj skvelá sranda. Ak existuje nejaká veľmi dobrá paródia, tak je to práve táto. Nájdete tu veľa skvelých vtipov a scénok a hlavne si spomenieme na desiatky filmov, z ktorých pochádzajú a ktoré parodujú. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když parodii, tak zábavnou. Kathy Ireland není Sharon Stone ze Základního instinktu. Emilio Estevez a Samuel L. Jackson zbytečně trapní a mačkají ten nevtipně kyselý citron, jak se dá. Nevadily by scénky bez ladu a skladu, a i ten největší filmový neznalec pozná parodii na Smrtonosné zbraně, ale kdyby se tomu dalo alespoň zasmát. Gene Quintano za celou kariéru natočil příšernou komedii s Lambertem "Proč já?" a podprůměrný western se svým oblíbencem v hlavní roli Emilio Estevezem nazvaný "Dolar za mrtvého". Když jsem viděl na scénu vpochodovat šíleně namaskovaného Shatnera a "bídácky" se tvářícího Curryho, bylo jasné, že u tohohle se bavit nebudu. No dobře, asi dvě scény byly vtipné, ale jinak parodie slabá jak černý kafe v bistru, kterou si před akcí dvojka troubovitých poldů zapomněla dát, aby to až do konce přestála. 40% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)
  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)

Reklama

Reklama