Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

Satan 

všechny recenze uživatele

Seagalový průměr. Tady hrál ještě nad míru dobře, ale je to prostě jedno velké klišé. Těch 100 minut se na to dá dívat, ovšem s malými rezervami. Např. když do jeho domu vstoupí banda borců se samopaly, Seagal má jen pistoli (počítal jsem náboje, než přebil a bylo jich kolem 18-ti), ale to bych ještě bral. Ovšem Seagal vzápětí háže granát (kde se tam vzal) po té bandě a půlka vyletí do vzduchu. Prostě Seagalovka, jak má být :-) ()

Venkovan 

všechny recenze uživatele

Seagal jako kómapolda, jenž se po sedmi letech hlubokého spánku probudí a ihned ze svých nepřátel nadělá kretény a to prosím se všemi svými ochablými svaly. Pak se zabydlí, oholí, nají, zacvičí si, zmlátí nějaký ten strom, napíchá do sebe kdejakou léčebnou kůru a jde se na pomstu. Sakra, na tohle se dalo koukat pořád dokola. Nojo, ale to ještě nebyly hovadiny, kde obtloustlý Seagal nahání gangy asiatů skákající po stěnách a po stropech. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Jdi do prdele a umři!“ Seagalova nesmrtelná hláška. Pokud se nepletu, tak tohle bylo mé první setkání se Seagalem a hrozně se mi to líbilo. I dnes je to pro mě jeden z nejlepších (ne-li nejlepší) Seagalových filmů, jen je škoda, že už je zřejmě více než jasné, že tohle už nikdy nepřekoná. Akce takřka od začátku do konce, není to nijak moc dlouhé, tak akorát. Vždy se na to rád kouknu znovu, nejen kvůli LeBrock :-) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Steven hned ve svém druhém filmu pochopil, že na oscary to nebude, tak si z toho aspoň dělal srandu, viz prvních 10 minut. Parádní první bitka, Steven se ukazuje ve velké formě, ostatně jako ve většině jeho starších filmů. Msta je jeho hnací pohon a nutno podotknout, že mu sluší. Bobby Sixkiller v roli záporáka dostal na prdel až překvapivě snadno. Steven hlasí a to dost často, vážně jedna z nejpovedenějších Seagalovek. Třeba scéna u kulečníku je zapamatováníhodná. A proto 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle becko je uz snad klasika. Seagal tu je uz sice mirne vrascitej, ale rozhodne nic strasnyho, jako v jeho novejsich filmech a hlavne neni tlustej jako prase. Bitky a prestrelky tady v jeho podani nepusobi nijak smesne a pribeh to ma celkem slusnej a docela napinavej. Sice sem to uz videl hodnekrat, ale tohle je jeden z mala filmu se Seagalem na kterej se klidne kouknu znova. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Scénáristé Steven Pressfield a Ronald Shusett, kteří se na snímku podíleli, nebyli uvedeni v titulcích filmu. (Monco)
  • Film bol v necenzúrovanej verzii zakázaný v Nórsku (1990 – 2003). (Paldiny)

Reklama

Reklama