Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Velký krok zpět. Nebál bych se to označit dokonce za dva kroky zpět. Snad za to může nepříliš atraktivní prostředí, kde se to povětšinou odehrává (ne, mé definice atraktivního prostředí skutečně "filmové studio" neobsahuje), snad zbytečná překombinovanost finále a motivace Romana Bridgera (devět zářezů na pažbě - pardon, na střence). Zaplaťpánbůh za parodické odkazy na předchozí díly, honičku ve studiovém domě Sidney Prescottové a camea Randyho Meekse a Carrie Fisherové ("Měla jsem hrát princeznu Leiu. Nakonec to dostala ta, která spala s Georgem Lucasem.") Ale ten duch Sidneyiny matky? To jako bylo co? Chyběla zkrátka atmosféra - ne ta kasicky hororová, tu Vřískot neměl prakticky nikdy, ale ta "vřískotová", která Vřískot dělala Vřískotem. Chvílemi jsem totiž měl pocit, že se dívám na Stab 3, ne na Scream 3. Na druhou stranu, jenom 52 %? To se zase běžte vycpat. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1063. hodnocený film: Další variace na příběh o vraždícím monstru, které je zahaleno pod rouškou hororové masky. Neve Campbell mi zůstane asi navždy spojena s rolí Sidney Prescottové, podobně tak zi zapamatuji i jiné role, například roli hloupého a mě nepříjemného policisty. Rozhodně tento díl série s ničím převratným nepřišel, a proto uděluji průměrné hodnocení 3*. Opravdu tak mohu doporučit jen těm, kteří by se necítili dobře, kdyby neviděli další díl ze série. 3* ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trojka je oproti predoslym dielom plna zmien, za co podla mna najviac môze absencia pôvodneho scenaristu Williamsona. Kruger vzdy rad pisal prilis prekombinovane pribehy. Co tentoraz dokonca ospravedlnuje tym, ze je to jednym z hlavnych pravidiel zaverecnych dielov trilogie. Vdaka zaneprazdnenosti Neve Campbell sa jej postava tentoraz objavuje v pribehu dost sporadicky a do centra pribehu sa dostali postavy Courteney Cox a Davida Arquetta, vdaka comu je ona menej otravna a on menej blby. Prostredie Hollywoodu v ktorom sa film odohrava, kedze sa vrazdi behom natacani fiktivnej serie Stab, ponuka viacero trefnych narazok a hlavne prva polovica filmu je neskutocne zabavna. Potesili ma cameo vystupy Jaya a Ticheho Boba alebo Carrie Fisher. Vrcholom je skvela napinava scena odohravajuca sa v kulisach domu z prveho dielu. Miernym sklamanim je preobsadenie Tori Spelling ako fiktivnej Sidney Prescottovej. Posmrtne cameo Jamie Kennedyho je fakt zabavne. Z novych postav ma nikto prilis nezaujal a poriadne nevyuzitie Lance Henriksona je velka skoda. No a zaporak, tentoraz len jeden, je cely cas strasne nevyrazny, takze aj ked je jeho motivacia celkom zaujimava, tak nakoniec vyznieva dost vlazne. Zaujme len ozvlastnenim, ze tentoraz v telefone napodobuje hlasy inych postav. Zato jeho prehnana nesmrtelnost a schopnost sa doslova teleportovat z miesta na miesto je neskutocne otravna. Vzdy som si prial, aby sa v zakonceni serie stala vrahom Sidney, ktorej by uz zo vsetkych tych udalosti z predoslych dielov preskocilo. Bohuzial na to nemali odvahu. Hudba mi tiez pripadala menej vyrazna a sceny vrazd sa mi zdali znova dost krotke ako v jednotke. Celkovo ma trojka inu atmosferu ako predosle diely, vdaka comu sa mi paci z celej trilogie najmenej, ale stale to funguje ako adekvatne uzavretie celej serie a preto ju nepokladam za zbytocny film ako stvorku, ktoru ignorujem. 7/10. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Už prvotní nápad s filmem je děs, celej průběh filmu je děsná nuda a ten konec a vysvětlení bylo obrovský vaření z vody, mohli se prostě víc odpoutat od původních filmů a ne to zase ještě spojovat se Sidneyinou mámou. Teď už ani ty vraždy nebyly nic moc a to je fakt co říct, mohly by se snažit vymýšlet trochu originálnější. Ta garáž v jedničce byla super, ve dvojce vraždy v kině taky, ale tady prostě jen "bod, bod, bod" do zad do břicha a je to. Achjo, 4 snad dopadla líp. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejhorší ze všech tří dílů a to nejen kvůli tomu že se pořád opakuje stejnej příběh, kterej už ve druhým díle nebyl nic moc a opakoval totéž co bylo v jeničce a tohle vlastně opakuje oba dva díly a zase jako v minulých dílech je i stejně stupidní pointa zabijení, která se svojí stupiditou podrala na úplný dno, ale to jsem čekal. Co se týče herců, tak jsou zase stejný a to je celekm potěšující, že zůstali, ale tady mi nepřišli moc přesvědčivý a většinou se tam moc neukazovali, až spíš ke konci. Za to ale to zabíjení je dobrý a občas jsou tam i slušný lekačky,ale to oprvadu jen málokdy a taky jsem se u toho moc nenudil, což se dá hodnotit kladně, ale lepší než 3* to nebudou ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Nikdy neproběhla testovací projekce a ty interní byly velmi omezené, takže někteří herci viděli film poprvé na jeho oficiální premiéře. Studio se totiž bálo vyzrazení děje. (ČSFD)
  • Oproti 180 litrům v jedničce a 110 litrům ve dvojce se během tohoto filmu spotřebovalo jen 40 litrů umělé krve. (ČSFD)

Reklama

Reklama