Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Málokdy se už donutím sledovat takové filmy jako je Scary movie. Pamatuji si doby, kdy všichni znali alespoň první 3 díly, jelikož to bylo něco vcelku nového a neohraného - a také vtipného. Každý kdo chtěl být "in" tyto snímky musel umět nazpaměť. Dnes tomu tak naštěstí není, ale každý kdo má alespoň stručný přehled v hororovém odvětví si musel být vědom toho, že tento movie je smíchán hned z několika hororů - minimálně jsem si všimla těchto odkazů: Paranormal Activity, Mama, Evil Dead a Black Swan. Ovšem nemohu si také pořád stěžovat a musím se snažit najít na snímcích tohoto rázu něco vtipného. Takovým vtipným momentem shledávám rozhovor Snoop Dogga s jedním hercem o tom jak se snažili zjistit jaký horor jim připomíná tu chatu v lesích. Nemusím jednoznačně moc chodit kolem horké kaše, jelikož chaty v lesích jsou oblíbenými destinacemi :-). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Debilové cha cha úvodní scéna mě dostala. CITÁT - Tady se není čeho bát......... Hlavně hláška - Budou tam prachy, děvky a......žralok. Pětka paroduje převážně film Mama, ale je zde několik střípků z Planety opic, Černé labutě nebo Paranormal activity. Samozřejmě že nesmí chybět fekální humor a jídelní scény. To, co mě celkem vadí je však součástí celé série. CITÁT - Já vám ukážu vášeň!!!!....... Byl jsem překvapen, že to má celkem hlavu i patu a kdo chce najde si tam ty své scény, kterým se zasměje. CITÁT - Večer ho napadla kuchyně......... DIALOG: JODIE (Ashley Tisdale) - Něco ho táhlo ven a on řval Mamá. DAN (Simon Rex) - To si taky nepamatuju. JODIE - Omldlel si. DAN - To si taky nepamatuju. JODIE - Hele v tom domě prostě něco je. DAN - To neva, hlavně že se milujem.......... CITÁT - Našel jsem obvaz. Na hlavě.............. Mejdan čističů bazénů mě rozesmál. A scéna okolo 60 minuty je opravdu brutální. CITÁT - Adunda!!!........ Takže já se celkem bavil. Není problém tomu dát 60%. Závěrečné titulky ještě přinesou nepovedené a vystřižené scény. Trochu humoru na samotný konec. CITÁT - Tak si svou Planetu ještě chvilku užívejte........ Malé cameo si ve filmu zahraje Mike Tyson. CITÁT - Měl jsem zlej sen - démoni, opice....černá labuť............ ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Scary Movie, ve kterém nehraje Anna Faris a Regina Hall - kandidát na odpad!? Nakonec si to tu jednu hvězdu zaslouží, hlavně díky Simonu Rexovi a "mrzačení dětí" (což skvěle fungovalo i ve trojce). Z původního scarymovieovského nádechu zde zůstaly akorát parodie na různé filmy, které se ale vůbec nepovedly a nebyly vtipné. Obsazení Lohan a Sheena bylo dalším hřebíkem zatlučeným do rakve. Toto pokračování nemělo vůbec vzniknout, protože svým předchůdcům dělá akorát ostudu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak uz Scary Movie kleslo na naprosty dno. Naprosto priserne natoceny, lacinost couha z kazdyho zaberu, parodovany filmy sice vybrany az na par vyjimek slusne, ale sparodovany naprosto uboze, prehravajici, ale aspon jakz takz sympaticky herci. Sem tam se sice najde takovej ulet, ze se clovek skoro az pousmeje, ale vetsinu casu to je trapnost nad trapnost. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Scary movie V ničím nepřekvapilo. Opět se jedná o značně přepálenou parodii, která si utahuje i sama ze sebe. Velkou nevýhodou je značná podobnost s filmem Pár nenormálních aktivit, kdy jim tento film takřka vypálil rybník. Návrat hlavních postav se nekoná a Charlie Sheen má zde opravdu směšně malou úlohu, což je škoda. Ze začátku jsem chtěl dát odpad, pak jsem se ale začal bavit a celkem i smát. I tak je to však pro mě nejhorší díl série, přece jen tomu něco chybí...50% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Vo filme je parodovaná aj hororová snímka Evil Dead (2013), ktorá si odbila premiéru v amerických kinách len týždeň pred Scary Movie 5. Tvorcovia vychádzali iba z jej traileru. (ShortyIC)
  • Ve scéně, kdy se Kendra (Erica Ash) snaží odvrátit pozornost Jody (Ashley Tisdale) ukázáním na podlahu a slovy "Oh. Food," si můžeme povšimnout, že tato slova neodpovídají mimice jejího obličeje. (civrss)

Reklama

Reklama