Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

juta 

všechny recenze uživatele

Jak jsem byl nedočkavý, tak jsem viděl začátek kinoripu a k tomu byly neskutečně hloupé titulky, které nedávaly smysl. Tak jsem to vypnul a musel jsem počkat až do dnešních dní, kdy už všechno bylo "normální" no a byla to neskutečná změna. U prvního sledování jsem se hodně nudil, ale tentokrát to bylo úplně něco jiného. Neříkám, že je to stoprocentní parodie, možná srovnatelná se čtyřkou, možná úplně nejhorší, ale přesto jsem se několikrát zasmál a bavil se. Tentokrát se nejvíce parodoval horor Mama, takže nejdříve zkoukněte Mamu, abyste byli v obraze. Z traileru jsem vypozoroval, že hlavním tahounem bijáku bude parodování Paranormal activity, ale naštěstí tomu tak nebylo, protože už je tady hooodně parodií na tento horor. Dále se tu paroduje třeba Evil dead, Zrození planety opic, nebo Černá labuť, kterou jsem doposud neviděl, tak mě určitě nějaké vtípky unikly. Nebylo to nejlepší, ale bylo to fajn. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mama mia, tohle smrtelné zlo je píseň černé labutě a počátek konce jedné parodické série. Člověk pod tím humusem s prvky grotesky může najít neotřelé věci (třeba bazénovou lux-párty), ale kdo by se v té stoce hrabal? Vždyť Pár nenormálních aktivit je proti tomu vytříbená komedie se sofistikovaným humorem a věřte mi, že doteď bych spíš připustil, že se Charlie Sheen stane radikálním katolickým knězem, co odjede do Kolumbie vypalovat pole s kokou, než napsat něco takového.. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pátý díl série Scary Movie bohužel klesl na úroveň bijáků pánů Friedberga a Seltzera a servíruje nám utrápené parodie Černé labutě, Chaty v horách, Paranormal Activity, Zrození planety opic či Počátku. Za zmínku tak stojí jen stojí výstup Charlieho Sheena a Lindsay Lohan, kteří si zahráli parodii sami na sebe, scénky Snoop Dogga, narážku na Černobílý svět, závěrečné nepovedené záběry a pár dalších úsměvných momentů, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Je škoda, že Zuckerovi viditelně docházejí nápady a hloupě vykrádá sám sebe. Bohužel v pátém díle série už to prostě nefunguje. 30% ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak tohle bylo opravdu hodně špatné. Všechny čtyři díly Scary Movie miluji a těšil jsem se i na pětku, i když jsem tušil, že kvalita už bude asi nižší. Přesto jsem nečekal odpad. Víte co - tvrdit o předešlých dílech, že měly filmařské kvality nebo že se tam nevyskytovaly blbé vtipy, by také nebylo moc objektivní. I tak se ale v každým díle objevily tak vtipné scény, až jsem ze židle padal. Scary Movie 5 mě však otrávilo a stěží tam najdete alespoň trochu dobrý vtip. Parodované filmy jsou výborné, ale je to tak trapná slátanina, až se mi nechce věřit, že to takhle otřesně mohlo dopadnout. A především chybí Anna Faris, která někdy předešlé díly zachraňovala. Scary Movie 5 je prostě omyl, který v této podobě raději ani neměl vzniknout. PS. Nechápu, jak to může mít vyšší hodnocení než jakýkoli předchozí díl! ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem to čekal ještě horší, než na to nakonec bylo. Z prvními třemi díly se toto nedá srovnávat, ono vlastně kdybych nevěděl, že se jedná o Scary Movie, tak bych si myslel, že sleduji nějakou jinou parodii. Nejvíce mě pobavila parodie na Evil Dead, opičák Caesar a gangsta Snoop Dogg. Jinak jsou vtipy průměrné a nebo vyloženě trapné. Anna Faris mi chyběla, ale Ashley taky v pohodě :) 4/10. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně kdy Jody (Ashley Tisdale) podruhé vyřkne 4 zakletá slova, uřeže si muž v košili s kravatou všechny končetiny, ale po 3. přečtení slov má v záběru viditelně ruce. (D3NJI)

Reklama

Reklama