Legend of Awesomest Maximus, The
(USA)
Komedie
USA, 2010
Jeff KanewObsah
Svět parodií nezná hranic a tak nám Jeff Kanew představí snímek, který bude, krom jiných snímků, parodovat především film 300: BITVA U THERMOPYL. V hlavních rolích se můžeme těšit třeba na zlobivého kluka z Beverly Hills Iana Zieringa či Kristannu Loken nebo Willa Sassa. (maverick10)
LIVINGDEAD
odpad!Miluji parodie, ale u téhle sračky jsem se ani jednou nezasmál!(24.4.2012)
K-e-n-y
V dnešnej dobe paródie už nie sú to čo kedysi (napr. Horúce strely), ale toto podľa mňa bola s tých podarenejších. Nerozumiem ako to môže mať menej percent ako Meet the Spartians, čo sa mi zdalo o dosť trápnejšie....(12.6.2011)
seth82
odpad!Chudinka Kristanna Loken, po Terminátorovi 3 jej kariéra ide krásne dole vodou, najprv spolupráce s Uwem Bollom a teraz toto. Nezvyknem vypínať filmy od znechutenia, ale priznám sa, že pri tomto kúsku som len s ťažkosťami potlačil nutkanie, strata času a privodilo mi to zlú náladu. Odporúčam obísť a to poriadne zďaleka.(28.1.2011)
Luukec
No když tu vidím průměrné hodnocení těch 16%, tak si říkám že to až tak hrozné nebylo.. na druhou stranu se v tom filmu těžko hledá něco co by stálo za zmínku, navíc 300 už jednou zparodováno bylo a myslím si že This is sparta nebo jak se to jmenovalo se povedlo daleko líp.. Problém u tohoto filmu podle mě je že se snažil zparodovat víc kousků a spojit to do sebe a to byla myslím ta chyba.. když už se v ději objevila část která za něco stála, tak ji pak velmi rychle vystřídala další, která vás posílala na cestu typu "kde je ovladač/myš ať to možu vypnout".. Asi bych tomu normálně dal jednu * protože to opravdu bylo celkem chabé, ale když si uvědomím, že sou aj horší, mnohem horší filmy, tak to ty dvě* dostane.. ale budu doufat že ten film už víc krát neuvidím, protože už by je v budoucnu určitě neobhájil..(27.12.2010)
AnnaMae
Parodie na různé „historické velkofilmy“, všechny smíchány dohromady, na počítačové efekty peněz nezbylo (nebo spíš autoři měli dojem, že ani nestojí za to se obtěžovat ;-) ), ale za to si vyhráli s hláškama. Překvapivě vtipný i dobře zahraný. Podle zdejších měřítek už asi nejsem intelektuál, no :-)(9.5.2012)
Luk Skywalker
Mě se to na rozdíl od mnohých líbilo, je to parodie, tak se tak musí brát. Jedná se o parodii tří filmů plus jeden bonus (v podobě malovaní hlavního hrdiny na téma Statečného srdce): Troja, 300: Bitva u Thermopyl a Gladiátor (na rozdíl od zde uvedeného popisu bych řekl, že z Troji je tam toho nejvíc). Je pravda, že vložka parodující Gladiátora by tam nemusela být, ale jinak je film humorný, akorát ten konec mohl být lepší. A výše uvedené spojení příběhů není nejhorší.(3.4.2011)
KucC
odpad!Koukal jsem na to z jediného důvodu. Oblíbil jsem si Kristannu Loken po výkonu v Terminátorovi trojce. No pravděpodobně se už na její film nikdy nepodívám, rozdíl mezi oběma rolema je nepopsatelný. Dojmy z filmu taktéž nulové..(7.3.2012)