Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Nuala 

všechny recenze uživatele

Prozatím průměr. Nápad není vůbec špatný, zpracování zajímavé... Je fajn, že se projektu zúčastnilo tolik slavných tváří, ale přece jen to má trošku rušívý efekt. Celou dobu sedíte a říkáte si: Hele, tahle je z Ordinace, tenhle taky... tahle zas hrála v tomhle seriálu... no, uvidíme, co se z toho nakonec vyklube. :) ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným velkým televizním divákem. Kdepak, úvahy o tom jestli koukat na Novu či jiný program mě vůbec neberou. Když jsem byl malý, tak za komančů bylo možné koukat na pouhé dva programy v televizi. Proč teda řešit malichernosti, že někde dávají hlouposti. Prostě si vybírám podle typu pořadu nebo filmu a je mi fuk, kde to běží. "SOUKROMÉ PASTI", není to vyloženě pro náročné, na to si to nehraje, ale je to ze života a má to něco do sebe. Pro mě tento cyklus filmů svůj cíl splnil, byť ne složitostí příběhů, ale závažností životních osudů. Mimochodem podíval jsem se na to rád. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně celkem povedlo a musím zopakovat, to co už bylo zmíněno- že se konečně podařilo natočit český seriál, který si právem zaslouží vyšší hodnocení než *. Taky musím říct, že hodně záleží na tom, jaký díl člověk zrovna vidí, protože některé jsou dobré, a jiné spíš slabší, ale celkově mě tahle série mile překvapila. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

1. díl: **** - Solidní příběh s kvalitním obsazením, s nešablonovitým vývojem a dokonce i slušně natočený. Klasika ze života pro TV obrazovky přímo stvořená... || 2. díl: * - slabota. Velice předvídatelný, neoriginální příběh o chudé vysokoškolačce, která potkala pasáka a začala se věnovat nejstaršímu řemeslu mě nezaujal téměř ničím. 3. díl: *** - Opět lepší počin. Příběh o dvou lesbických učitelkách na ZŠ a jednom chudákovi hodném manžílkovi v podání přesného Saši Rašilova řeší zejména pohled společnosti na lesbické (potažmo homosexuální) vztahy a podává realistický pohled na to, jak se vše muselo vyvinout. Někdy se zbrklé změny ze zamilovanosti nevyplácejí... 4. díl: **** - Zatím nejlepší příběh díky solidnímu scénáři a vhodně zvolenému prostředí zámku. Jsou v tom tajemství minulosti, mladá láska a smrt, tenhle díl mě bavil. 5. díl: ** - smutné, melancholické řešení mileneckého, značně odkvetlého trojúhelníku na prahu smrti... Na můj vkus moc deprese, málo děje a spousta nudy (a mytí nohou). ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

TV Nova vstoupila do vod, které dosud patřily jen ČT, a začala produkovat televizní tvorbu nezábavního charakteru a nepapundeklového prostředí. Dala svému Plaváčkovi do vínku herce když ne dobré, tak za dobré považované, a stylem "střídavě oblačno" zkompilovala sérii tu více, tu méně dramatických příběhů, z nichž některé nejen že by neměly, ale troufám si říct, že skutečně nebudou, zapomenuty. Žádný díl nebyl vyloženě špatný - pouze prostituční etuda Sandry Novákové byla jak z laciného románu a až na některé rekvizity byla těžce nepůvodní...a hlavní roli hrála Sandra Nováková, která pro mě patří do zmíněné skupiny "ne dobrých" hereček. Ale vyvažme tento největší krok vedle hned prvním dílem o mladé ženě, volící mezi rodinou (tak nějak dvoučlennou) a kariérou, vynikajícími výkony Zuzan Stivínové a !!!NORISOVÉ!!! v díle o problému s orientací, a - jak jinak - Tatínkovou Holčičkou, která byla notně studenou sprchou hlavně díky odporně přesvědčivému Miroslavu Etzlerovi, a pro Soukromé Pasti jako celý cyklus prostě nemůžeme jít pod 70%. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (13)

  • V epizodě "Smím prosit o lásku" si hlavní roli zahrála Zdena Studénková. Herečka si na natáčení přivezla své osobní střevíce, a to až ze Slovenska. (MTHRFCKR)
  • Epizoda "Tatínkova holčička" vzbudila mimořádný ohlas a v roce 2009 získala prestižní ocenění na 11. Mezinárodním festivalu televizní tvorby v La Rochelle. (MTHRFCKR)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama