Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se ubránit srovnání s Nevinnými lžemi, a pak jednoznačně vycházejí pasti jako tisíckrát větší brak, hlavně proto, že je tady ten laciný filmařský alibismus "my jen objektivně ukážeme, jak to všechno jde do kopru" a řešení nikde, Ve lžích člověk věděl, kde udělala postava chybu, nebo to tušil, nebo když to ani netušil, stejnak to spělo k nějakýmu rozuzlení. Tady se všichni chovaj tak nějak normálně, jak bychom se zachovali všichni, nebo většina z nás, a stejnak to jde od desíti k pěti. Řikám za sebe, nechte si to. Pokud neumíte nabízet řešení, fakt - nechte si to. To zkrátka nestojí za to brát do ruky kameru, stačí se rozhlídnout všude kolem. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nova v dřívější době uměla točit seriály, ke kterým jsem usedal dost rád (viz Gympl nebo Comeback) a Soukromé pasti mezi ně lze řadit taky už jen proto, že svým žánrovým zaměřením dost vybočovaly z repertoáru této jinak pochybné televizní stanice a několik epizod ve mně chvíli po zhlédnutí dokonce zůstalo rezonovat. Snad si budu muset ty nejlepší někdy připomenout. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má něco do sebe. Příběhy, které mluví za mnoho lídí, kteří něco podobného prožili. To je na výbornou. Bohužel je to však mizerně a lacině zahrané. Česká herecká scéna, jde dle mého názoru do sraček. A na takto plně neprofesionálních seriálech se to projevuje. Jinak věřím, že by z toho mohl být solidní seriál. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Seroš, který řadím mezi solidní průměr a který mne překvapil. Je vidět, že NOVA se pod novým vedením snaží o vlastní tvorbu, která už jen nespoléhá na otylé a vyčpělé baviče, fekální a trapné pořady typu Tele Tele či na národem milované bílé pláště. Samozřejmě je to seriál a jednotlivé díly mezi sebou kvalitativně výrazně konstrastují. Přesto, pokud mám čas si je nenechávám ujít a to na TV skoro nekoukám. Jen tak dál, je možné, že za čas se už člověk nebude muset stydět veřejně přiznat, že kouká na NOVU. * * * ()

JayZak

všechny recenze uživatele

1. Něžný vetřelec; Tady převládá hlavně bezchybný výkon Tatiany Vilhelmové, byla radost se na ni dívat. Bylo to dobře napsané, s uvěřitelným příběhem, prostředím(zajímavé mikroklima kanceláře) i charaktery. Jestli SP v dalším díle udrží laťku, tak se mám na co těšit... 4* ()

Galerie (250)

Zajímavosti (11)

  • Jako hotel, v němž se odehrála zásadní část dění, byl použit zámek Blažkov, jenž se nachází v obci Myštěves. V jednom záběru, kdy Katka (Tereza Ramba) nešťastně pozoruje rvačku mezi Viktorem (Jan Budař) a jeho otcem (Tomáš Hanák), je za Katkou nad oknem vidět erb rodu Ritter von Mallmann, včetně latinského nápisu: „Procellae non terrent,“ v českém překladu: „Bouře neodradí.“ (Nick321)
  • V epizodě "Jiná láska" Daniela vyhazuje z okna komplet povlečení postele. V dalším záběru je ale s přítelkyní v posteli s bílým prostěradlem. (Twyer)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama