Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jediný díl, který jsem viděl: Něžný vetřelec od Lenky Wimmerové. Naprosto přesvědčivě zahrané, vše velmi realistické, jako by divák byl přímo u toho. O nevěře, kariéře a potratu. Bohužel, opět typicky česky bezvýchodné. Totálně začarovaný kruh, pokud člověk nerespektuje vyšší autoritu a sám sebe staví na místo nejvyšší. Wimmerová (ať již vědomě či nevědomě prostě ukázala jeden z mnoha tisíců a tisíců podobných případů, které dnes člověk vidí kolem sebe) dokumentovala, že člověk bez Boha sám sebe lapí do pasti - z níž není úniku jinak než dalšími a dalšími hříchy, mnohem těžšími - v tomto případě zabitím dítěte, potratem. Bezvýchodnost a beznaděj, tak jako u 99% českých filmů, ovšem na konci ZůSTÁVÁ. - - - Filmařským řemeslem na 5 hvězdiček, pointou 0: průměr je 3*. ---- --- Dodatek 13.8.2010: Shlédl jsem další díly, neboť nastavují celkem dobře zrcadlo současnému demoliberálnímu marasmu, v němž si každý dělá co chce. Hodnocení: Ukradená spermie 2*., Riskantní intervierw 3*, Fajn brigáda 3*, Jiná láska 4*, Tatínkova holčička 2*. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze první díl "Nezabiješ" z nové série, který byl opravdu hodně povedený. Jde vidět, že Langmajer stále umí. Mělo to vážnost, realističnost, nechybělo tomu napětí a konečně je to taky něco pořádného ze života a člověk si trochu udělá obrázek, jak to u nás v soudnictví funguje a nejen v něm. Závěr byl dechberoucí. Za podobné české snímky jsem velice rád. 85% 4/5 Po shlédnutí druhého dílu musím hodnocení zvednout, zatím to vypadá, že se bude jednat o kvalitní sérii příběhů a jejich zpracování je prozatím dokonalé. 95% 5/5 Po třetím díle hodnocení zůstává. Sice malinko slabší díl, ale Jirka Mádl byl opět skvělej a dal tomu to správné tempo. Čtvrtý díl byl naopak o něco lepší, Kryštof Hádek byl opravdu přesvědčivý. Suma sumárum 5 hvězdiček, druhá série si zaslouží uznání. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

V životě člověka může nastat chvíle zatmění mozku, při které něco zvláštního udělá, něco nepříliš vhodného řekne nebo něco špatně vyhodnotí a jeho život se ocitne tam, kde ho jeho majitel rozhodně nechce mít. Často pak přemýšlí, kde se stala chyba, obviňuje nespravedlnost světa kolem sebe, ale pomalu mu dochází, že se chytil do pasti, kterou si sám nechtěně nastražil. ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál obsahuje mravní i jiná ponaučení, takže by se na něj neměl nikdo dívat. Kdyby tahle sračka nesloužila k vymývání mozků diváků a podstrkování jediné a správné definice toho, co je dobré a co ne, tak by si tahle hovadina možná jednu hvězdičku zasloužila. Za snahu. Takhle je u mě ještě o stupínek níž než české nekonečné seriály, které ovce svojí propagandou nemasírují takhle brutálním způsobem. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným velkým televizním divákem. Kdepak, úvahy o tom jestli koukat na Novu či jiný program mě vůbec neberou. Když jsem byl malý, tak za komančů bylo možné koukat na pouhé dva programy v televizi. Proč teda řešit malichernosti, že někde dávají hlouposti. Prostě si vybírám podle typu pořadu nebo filmu a je mi fuk, kde to běží. "SOUKROMÉ PASTI", není to vyloženě pro náročné, na to si to nehraje, ale je to ze života a má to něco do sebe. Pro mě tento cyklus filmů svůj cíl splnil, byť ne složitostí příběhů, ale závažností životních osudů. Mimochodem podíval jsem se na to rád. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (12)

  • Jako hotel, v němž se odehrála zásadní část dění, byl použit zámek Blažkov, jenž se nachází v obci Myštěves. V jednom záběru, kdy Katka (Tereza Ramba) nešťastně pozoruje rvačku mezi Viktorem (Jan Budař) a jeho otcem (Tomáš Hanák), je za Katkou nad oknem vidět erb rodu Ritter von Mallmann, včetně latinského nápisu: „Procellae non terrent,“ v českém překladu: „Bouře neodradí.“ (Nick321)
  • V epizodě "Manželství, nebo život", která se odehrává v zimě, slavili svátek Ivanové, ve skutečnosti však Ivan jmeniny slaví v červenci. (Lindush)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama