Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál rieši silné spoločenské témy: Potrat, prostitúcia, teplá lobby, dna testy, eutanázia, pedofília, alkoholizmus, vraždy... No to spracovanie v celkovom náhľade dosť lavíruje, isté časti sú veľmi silné, potom to následne spadne do šedivého priemeru až podpriemeru. Neprofesionálnym v rámci spracovania bolo opakovanie myšlienok hercami hovoriacich do kamery, to ma iritovalo. Inak na naše pomery dobrý projekt, ktorý by sa pri opakovanom pokuse mohol značne vylepšiť. ()

czdmaso 

všechny recenze uživatele

1. díl se mi líbil. Obzvlášť dialogy hlavní hrdinky s matkou. Uvidíme co další.... Na Novu slušný počin. U 2. dílu mi přišla horší kamera,l trochu "mravněpoučné" ale dobrý herecký výkon Sandry Novákové.. Možná by se jednotlivé inscenace měly hodnotit spíše samostatně - na projektu se podílí více režisérů. 3. díl zatím nejslabší - příliš hysterické - vztah vykreslen hlavně sexuálně - takže dost nepravděpodobné. 4. díl - skvostné výkony všech protagonistů - samostatně hodnoceno na 5* Dále se už omezím jen na hvězdičky: 5. díl Láska v moll 5* 6. díl. Malý terorista 3* 7. díl Tatínkova holčička 5* 8. díl Ukradená spermie 3a1/2* a dále už nebudu pravidelně hodnotit, kvalita nějak klesá..... (až na výjimečně dobře zahranou ex-manželku Terezu Brodskou) Howgh. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Výborní herci se propůjčili šaškárně pro "široké publikum Novy". Po třičtvrtě hodině mě to absolutně přestalo bavit a děj by dopředu posunula snad jen kremace ústřední hrdinky i s dítětem. Když si uvědomím, že je na "dvojce" fotbal a na Slovákách Dr.House, chce se mi plakat. Po dalších dílech a přehodnocuju a uznávám, že některé díly byly povedené. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

1. díl - dost omletou zápletku oživuje výkon Táni Vilhelmové a hlavně výborná Šafránková. Jejich dialog v parku zastínil celý zbytek děje, který byl poněkud mdlý.*** 2. díl - lepší námět, lepší atmosféra a takřka filmové zpracování. Sandra Nováková už předvedla své herecké kvality v Pusinkách a zde je jen potvrzuje. Jen ten konec se trochu vymikal realitě.****4. díl - opět silný příběh na téma nevěra s následky, kterému neskutečně prospěly skvělé herecké výkony, jimž vévodí civilní Voříšková a Bydžovská, která každou roli neskutečně prožívá. Zatím pro mě nejlepší díl.****6. díl - spíše banální historka, která ničím nezaujme a ani není vtipná, spíše televizní průměr s docela sympatickou Geislerovou.***7. díl - Velmi silný námět probíhá víceméně standartně, občas je cítit sžíravé napětí, ale pak přichází spíše zklamání a když se k tomu přidají směšné scény s rohlíky, nebýt katarzního závěru výsledek by za moc nestál.*** ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

VSkutku průměrný seriál, ale dalo se to protože Nova ze sebe vydala maximum. Seriál je herecky poměrně dobře zvládnutý, scénaristicky celkem vykleštěný, a že je to ze života? No možné je vše. 1). Něžný vetřelec70%, 2) fajn brigáda50%,3) Jiná láska30%, 4)DNA jako důkaz10%, 5)Láska v moll20%,6)Malý terorista80%, 7)Tatínkova holčička60%,8)Smím prosit o lásku20%,9)Tři do páru40%,10)Riskantní Interview70%,11)exmanželkou snadno a rychle50%. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • V epizodě "Smím prosit o lásku" si hlavní roli zahrála Zdena Studénková. Herečka si na natáčení přivezla své osobní střevíce, a to až ze Slovenska. (MTHRFCKR)
  • Jako hotel, v němž se odehrála zásadní část dění, byl použit zámek Blažkov, jenž se nachází v obci Myštěves. V jednom záběru, kdy Katka (Tereza Ramba) nešťastně pozoruje rvačku mezi Viktorem (Jan Budař) a jeho otcem (Tomáš Hanák), je za Katkou nad oknem vidět erb rodu Ritter von Mallmann, včetně latinského nápisu: „Procellae non terrent,“ v českém překladu: „Bouře neodradí.“ (Nick321)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama