Reklama

Reklama

Ztracen ve vesmíru

  • USA Love
Trailer

Vizuálně dokonalá podívaná! Jeden z nejvydařenějších sci-fi filmů roku 2011 se zabývá základní lidskou potřebou kontaktu a bezmeznou touhou po přežití. Po ztrátě kontaktu se Zemí uvízne kosmonaut Lee Miller osamocený na mezinárodní vesmírné stanici na oběžné dráze. Systémy podpory života postupně slábnou a Lee musí čím dál tím víc bojovat o svůj zdravý rozum a také o vlastní život. Jeho svět se uzavírá do klaustrofobické osamělé existence, až jednou učiní na palubě zvláštní objev... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

mrickx

mrickx (hodnocení, recenze)

každej v tom asi vidí něco jinýho, ale pro mě film symbolizuje opuštěnost současné generace lidí ovlivněné modernímí technologiemi. pěkně ztvráněnej je závěr filmu jak otevře dveře, najednou přestane být středem vesmíru, planety se zastaví, vystoupí z toho, šáhne si na mlhovinu a dostane ránu emocí...

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Dlouhe, nic nerikajici sceny - chlap stoji v planetariu a cumi.. Zadna souvislost. Pokud bych vystrihl jakychkoliv 10 minut filmu, nic by to deji neubralo.. Fakt dost hruza..

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Jeste bych dodal, ze na obezne draze kolem Zeme, konkretne na ISS vladne tzv. beztizny stav. Tvurci filmu tuto skutecnost evidentne totalne zazdili - visici kabely, behajici neuvazany astronaut atd. Astronaut se ani jednou nevznasi, po stanici si proste chodi. Napr. Apollo 13 beztizi akceptuje a filmari ji mistrne zvladli - tady nikoliv, coz je citelne minus. Takze jen jedna hvezda za ostatni filmarske "triky" a film hned smazat.

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Pro toho, kdo uz videl Kubricka je to NEHORAZNA nuda, stejne jako Solaris.. Spis by to melo byt hodnoceno jako psychologicky film, nez jako sci-fi. Milovnik sci-fi bude urcite zklaman, jako u Solarisu a nepomuze tomu ani vyborna technika nataceni.. Ja, osobne, se chci v kine bavit, ne se nudit. Nejde o nepochopeni, jde o nudu. Bohuzel...

Lapa

Lapa (hodnocení, recenze)

no já jsem to sice pochopil, ale i tak to byla neskutečná nuda

cherryq

cherryq (hodnocení, recenze)

Uplně chápu že ten film někdo nemusel pochopit a usnout při něm...Tenhle film neni rozhodně pro obyčejného diváka, který vyžaduje jednoduchý děj a je vysvětlený do detailu. Film by měl větší uspěch kdyby ho udělali "hloupější" jenže pak se tam ztrácí to kouzlo tajemna. Každý by tomu filmu měl dát šanci...

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Gunhednavíc Melancholie mi přišla dost " s myšlenkou" a zas tak okázalá nebyla...

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

Gunhed: Jak mohla Another Earth převálcovat Melancholii když to jsou filmy žánrově i tématicky rozdílné? O Formě a dodržování žánrových pravidel ani nemluvě:)

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Gunhed: Tak není těžké pochopi o čem to bylo... spíš pochopit jakou to všechno mělo pointu :D

Gunhed

Gunhed (hodnocení, recenze)

korok : stačí si přečíst "Obsah" ... za mě stejně dokonalé jako Another Earth. Oba filmy převálcovali Melancholii na plné čáře... Není třeba dělat okázalý film, ale jednoduchý s myšlenou. 

korok

korok (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film jsem vůbec nepochopil. O čem to vlastně bylo?

Sportovecs

Sportovecs (hodnocení, recenze)

Nemá to být náhodou žánr Podobenství? Je to takřka stejné jako Strom života a to Podobenství je..

JayCZJay

JayCZJay (hodnocení, recenze)

můžete mi někdo prosím vymyslet pointu filmu??? vůbec jsem to bohužel nepochopil...

cherryq

cherryq (hodnocení, recenze)

tenhle film má rozhodně na víc než na 61% když ho porovnám s jinými filmy se stejnými procenty tenhle film je mnohem lepší no....na to že je to první výtvor eubanka tak je to nadprumerně dobrý

Simply me

Simply me (hodnocení, recenze)

Moc vás prosím, kde bych ten film mohl stáhnout, nebo zkouknout? Jsem fanouškem AvA a ten trailer vypadá velice zajímavě .... už jen z toho důvodu že jsem tak trochu úchylný co se vesmíru týče. Projel jsem internet, ale asi špatně, nebo já nevím. Předem moc děkuji za odpověď. :)

HBorean

HBorean (hodnocení, recenze)

Ten zaciatok s obcianskou vojnou v USA je rovnaky ako v Virtuality 2009......to kazdy takyto film sa bude zacinat obcianskou vojnou v USA?!?....
Titulky nie su, ani eng co ma mrzi...tie bribalene k EKO verzii su k inemu filmu..

SLOTH

SLOTH (hodnocení, recenze)

ahoj muzete mi rict kde uz to bylo mozno videt? a dalsi vec je ten film je jen na dvd do kina nejde ze?

Life

Life (hodnocení, recenze)

Na netě to sice je,, na forech atd,, ale ještě nejsou titulky.. a nebo je nemůžu nikde najít :((

lostsoul81

lostsoul81 (hodnocení, recenze)

film by měl vyjít v 3 diskové edici (2x Audio CD, 1x DVD) 11.11.2011. Jestli budou přítomny české titulky se zatím neví.

Chipešek

Chipešek (hodnocení, recenze)

sakra zvlastni trailer ..  rozhodne sledovat a doufam, ze takovy projekt nezapadne

Alqarin

Alqarin (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá zajímavě, připomíná mi to mix Fontány a Moonu, jen se bojím, aby to neskončilo jako pouhý sled hezkých obrázků a zpomalovaček. Uvidíme, ale rozhodně se těším :-)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ten trailer - prostě wow, jak to, že se o tomhle dozvídám teprve ted? Na druhou stranu aspon nebudu muset čekat :) vypadá to prostě nádherně

D3sert

D3sert (hodnocení, recenze)

Film má vyjít zároveň s novým cd 14.února na Sv. Valentýna.

S....

S.... (hodnocení, recenze)

Tom Delonge je genius a na tomhle fákt makal, těším se. Moc

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Mladý tvůrce prozkoumá svět pod námi

Mladý tvůrce prozkoumá svět pod námi

05.10.2014

Režisér a scenárista William Eubank dokázal se svými dvěma nízkorozpočtovými sci-fi filmy – Love a novinkou The Signal - zaujmout diváky i kritiky na festivalech, navíc dokázal vykouzlit dost muziky… (více)

Reklama

Reklama