Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

bourec 

všechny recenze uživatele

Těšil sem se,ale nakonec v mnoha okamžicích ukecaná divadelní hra,z dramatickejch scén se na prdel neposadíte,protože ani nakaženejch tady moc neni,spíš takovej psycho bordel.fakt sem v některejch scénách byl úplně na trní,a těšil sem se ,až ta skončí,a děj se někam posune.A nakonec se vlastně nic nestalo,ani to pořádný vyvrcholení nemá.Blbina za pár korun.40%. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Scifíčko se zajímavým rozjezdem, které se postupně naprosto rozmělnilo ve zdlouhavém a zmateném pobíhání po základně.. Pro mě osobně to začalo být zajímavé až teprve ve finiši, kdy na povrch vyplula jistá myšlenka, která byla sice dost nešikovně podaná ale aspoň celému filmu zpětně dodala jistou přidanou hodnotu. ()

Reklama

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. Takový Mr. Nobody nebo Avatar. Poslepováno z kousíčků jiných filmů. Když se to dá dohromady, je to známá, ale zároveň trochu jiná podívaná. Skvěle fungují "mentální souboje", které jsou děsivé. Má to atmosféru, napětí, děj i přesto, že se jedná o nízkorozpočtový film. Velmi překvapilo. Happyend konec (začátek), pro tento typ filmů originální, je pro planetu zemi trochu depresivní, protože není jasné kam se mimozemské buňky poděly. Infini 2 může klidně nastat na naší rodné planetě, díky neopatrnosti oné skupiny. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se Austrálie moc nevytáhla. dá se tu rozeznat několik jasně viditelných nápadů a konceptů obšlehnutých z jiných filmů. Samo o sobě to není úplně blbý, ale... Nebudu chodit kolem horký kaše. totálně to přehnali z délkou filmu a bohužel, když už má po nějaké té nudné pasáži divák pocit, že se to začíná trochu rozjíždět, tak se to zase zabrzdí. prostě je to nuda. Nejde o to, že je to levný, ale hlavně je to nezáživný.30% ()

Hugomil 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz, hodně muziky. Zase tak "strašný" tento snímek nebyl. Začátek filmu vypadal celkem slibně a scéna s návratem první várky vojáků mě zaujala. Taktéž interiéry a vůbec celková vizualizace filmu byla solidní + neznámí, ale dobří herci tomu neubírali na kvalitě. Trochu to "zazdil" konec, ale jak už to ve Sci - fi žánru bývá, je těžké uspokojit náročného diváka dnešní doby. Já byl po dlouhé době, v tomto žánru, spokojen. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama