Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nechutně zdlouhavé. Samotný námět by v základu i šel, ale jak jej film podal, si akorát říkalo o čekání, kdy už konečně dojde na pointu, která nakonec nebyla ale vůbec překvapivá, ani nijak šokující. Plusové body jsou víceméně hlavně za to lehké psycho v druhé půli, ze kterého alespoň trochu zamrazilo. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco horšího.. Ano, sice to bylopoměrně snadno předvídatelné a závěr nebyl žádné překvapení, ale atmosféra byla správně napínavá a já se chvílemi i bála a čekala, co přijde a kde se ten Johnny zase objeví. Charlize Theron byla dokonalá a zahrála to fantasticky. Tyhle role jí jednoduše sedí.. Z Johnnyho Deppa šel strach, což byl, předpokládám, záměr, který se vydařil. Navíc i nápad to byl docela dobrý.. I když mi to chvílemi připadalo takové "divné".. Ale celkově se mi film docela dost líbil.. Navíc ta úžasná kamera.. Takže silnější 3*.. ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp v netypické roli a Charlize Theron, co má polovinu doby slzy v očích. Tři hvězdičky - za napínavost. "It's either the child of her enemy, the man that killed her husband, the man that raped her... in which case she will kill herself and the child. Or it's the child of her prince. The only thing she has left of him, a part of him still alive within her kept safe inside her, in which case... But how would she know until it was too late?" ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase naběhl. Hodinu a půl je film děsná nuda a když se v závěru rozjede, vůbec to nedává smysl a pointa není nijak vysvětlena. Zkrátka hrozný blábol, který stál 75 milionů dollarů? Přitom snímek vypadá jako televizní film s jednou CGI (dost strašnou) scénou. Nelze se divit, že The Astronaut’s Wife v kinech strašlivě vyhořel. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

3x jsem u toho usnul, než jsem dokoukal tuhle ultranudnou variaci na téma "je můj manžel mimozemšťan nebo jsem se úplně zbláznila?" Hvězdička za Theronovou a pěknou kameru a hudbu, jinak takhle nudný sci-fi drama bez jakéhokoliv napětí, konfliktu nebo aspoň zárodku čehokoliv dramatického jsem dlouho neviděl. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama