Reklama

Reklama

Thor: Temný svět

  • USA Thor: The Dark World (více)
Trailer 2

V další velkolepé marvelovské adaptaci navazující na události filmu Avengers usiluje asgardský bůh hromu Thor o mír v celém vesmíru. Tváří v tvář mocnému nepříteli, mocnějšímu než samotný Odin a celý Asgard, se musí Thor vydat na nebezpečnou cestu. Čeká ho sblížení s krásnou Jane Foster (Natalie Portman), avšak události Thora přinutí obětovat vše, aby zachránil lidstvo. (Falcon)

(více)

Diskuze

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

cuish

Pokud člověk dává vyšší hodnocení jen proto že film je třeba v červené, tak je snadno ovlivnitelný a to je smutné :D Jinak tvůj nápad mi přijde zbytečný, bohatě stačí když se na profil filmu nebudeš dívat do té doby než ho uvidíš, pak se pevně rozhodneš co tomu dáš a to i přes to že pak zjistíš že to má buď také nebo onaké hodnocení.

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

cuish

Po tom aj tak zmenia, keď uvidia hodnotenia...Navyše, mnoho filmov vyberám či ich pozriem, alebo nie, podľa toho aké majú komentáre a hodnotenia.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

cuish

a keby som chcel len zistiť, či mne podobným sa film páčil, aby som prípadne sám nemusel strácať čas s nejakým absolútnym odpadom?! ;) to by boli všetky filmy na CSFD v sivej farbe až kým by som sa k nim sám nedopracoval, a nevidel by som ani jeden komentár? hmm, osobne sa mi to nezdá ako dobrý nápad. To by celé CSFD stratilo zmysel.

Úplne stačí pokiaľ ľudia prestanú brať hodnotenia "popredných užívateľov" tak vážne a budú hodnotiť podľa seba (no a čo, že napríklad POMO dal plný počet, keď mne sa to raz nepáči, tak pokojne hodím aj 1*)

cuish

cuish (hodnocení, recenze)

Navrhoval jsem pro registrované uživatele, aby se jim odkrylo hodnocení filmů a komentáře filmů až po tom, co daný film sami ohodnotí, hodnocení by bylo pak přesnější (Příklad: normálně bych dal filmu 3 hvězdy, pak ale zjistím, že má 80% a nakonec dám filmu 4 hvězdy). Samozřejmě by se to dalo zakázat/povolit v nastavení. Co si o tom myslíte? :)

na příspěvěk reagoval GAZ789, maddy, Echelon1, Chipsonator

mahler

mahler (hodnocení, recenze)

Cituji :

Špatná zpráva pro všechny, kdo doufali v nového Jokera jako důstojného Nicholsonva nástupce: Heath Ledger v pohybu působí jako medvídek na hraní, který si svůj šílený úšklebek pouze přeje, stejně jako svůj šílený smích. Možná je to tím sestřihem, ale rozhodně si nemyslím, že z něj prýští charisma a jen z poloviny působí jako pádný důvod toho, proč se celé město musí obrátit vzhůru nohama.

Sice to byla recenze na základě traileru ale stejně - kdo se směje teď? Takže bych se o Malekitha nebál. Protože například pro mě nebyl Nicholsonův Joker nic extra a stokrát ho trumfnul Danny DeVito.
-

Jinak já abych si sám odpověděl

Joker / Twilight mě nebere / Loki

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak nějak jsem tušil že záporák bude právě kámen úrazu.... takže mě to ani moc nepřekvapilo, jako bych to tu snad 100 neustále neomlýval... :D

Tak snad to je jen jeden z mála, snad jich nebude tak na čínskou zeď.... B)

 

Jinak, vy jste se teda rozjeli jako! :D

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

Heh :D:D ja se snad jako jediny tesim na Thora kvuli Thorovi :D:D. Jo mame doma Lokiho radi. Je to poradny hajzlik ale uz mi pomalu zacina lest krkem jak se vsude pise jen o o nem :D.

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Lepsi nez Ironman 3? Tak doufam ze vsechny filmy druhe faze budou lepsi nez Ironman 3! Ikdyz me trojka bavila tak mam z ni neustale divny pocit.

S tim vtipem by se mel uz Marvel trosku klidnit. U Thora jednicky me vsechny ty vtipne scenky bavili je to muj styl humoru ale po IM 3 a SHIELDu se mi zda ze to pomalu zacinaj prehanet.

Zaporak me mrzi :-/ po (pro me) nudnem zaporakovi v IM3 dalsi spatny i v Thorovi? Ach jooo. Asi to fakt vypada ze Captain bude nejlepsi pokracovani z faze 2.

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Můj tip zase, že to bude,...nikdo. Hawkeyův představitel neměl v prvním filmu příliš prostoru a tak chce v tom pokračování víc a víc. Nemyslím si, že by ho tam zabili. A Quicksilvera nech být! Chudák pak Magneto...

na příspěvěk reagoval LizianShaw

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Chris Hemsworth ma jeste smlouvu na 2 dily Avengers a jednu solovku. Takze v Avengers Age of Ultron nezemre. :) Muj tip Quicksilver nebo Hawkeye.

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Mikkelsen vs. Doctor Strange?

Mikkelsen vs. Doctor Strange?

28.08.2015

Kariéra Madse Mikkelsena nabírá zajímavé obrátky. Dánský herec strávil pár let v seriálovém Hannibalovi, ten ale právě končí a Mikkelsena volá Hollywood. Už před pár lety jej Marvel chtěl jako… (více)

Reklama

Reklama