Reklama

Reklama

Avengers: Age of Ultron

  • USA Avengers: Age of Ultron (více)
Trailer 5
USA, 2015, 141 min

Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů. Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů. (Falcon)

(více)

Videa (57)

Trailer 5

Recenze (1 507)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po pravdě se mi původně do komentáře k tomuhle filmu nějak moc ani nechtělo, ale když to zrecenzoval i kverulant Lacike, tak nemůžu odolat. Sranda je, že tomu totiž oba udělíme stejné hodnocení, ale pro každého z nás to bude mít jinou váhu zatím co pan dvojhvězdička a fanda hrdinů ve slipech je zcela nepokrytě zklamán, tak Wacoslav1 jakož to antifanoušek Marvela a komiksovek jako takových je celkem spokojen. Tohle jsou vlastně takový komiksový Expendables. Jednička mě moc nezaujala, většina těch hrdinů je mi ukradených i tady, ale akce měla něco do sebe, byla dostatečně bombastická, přehnaná a megalomanská. Na obsah seru, kvůli němu se na to nedívám. Hlavně když se furt něco děje. Víc ani nečekám.50% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Furt to samé dokola. Tady bohužel navíc chybí soudržnost a dynamika jedničky. Ve vší té komiksácké klišovitosti tedy zbyly jen skvěle rozehrané postavy a bistrý důraz na vedlejší, ne tak silné a přesto velmi zajímavé hráče (Hawkeye, Widow). To laškování s Hulkem si sice mohli tvůrci odpustit, stejně tak lacinou akci "jen aby byla", ale plynule digitální celky jsou cool ne že ne, i když z toho pomrkává spíše Zack Snyder se svými zoomovačkami. Whedon nicméně nepředvedl nic revolučního, jen zkasíruje těžké prachy, protože dělá to co funguje nevíc. Od všeho něco, tedy neurazí se nikdo a nažerou se všichni. Jsem zvědav kolik desítek komiksů s identickou dějovou narací/kostrou budou muset hollywoodští tvůrci udělat, než to diváky trkne, že je to všechno na jedno brdo ? Pak bude muset opět nastoupit tvůrce jako je Nolan a přepsat dějiny. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEBYL ULTRON JEN FANTAZIE?“ … „JEŠTĚ VČERA ANO.“ … /// Jednoduchý herecký party, napsaný na tělo pár sympatickejm postavám fungujou jak maj a nevšední protivník plní funkci. Avangers mají bejt hlavně megalomanská zábava pro popcornový publikum. Že ji chybí víc lidskosti? Na lidskost mám svůj názor, takže mně stačí, že fungujou jako tým a nezapomínaj na vtip a nadhled. Souhlas, možná už to není takovej vodvaz, jako byla jednička. Ale třeba to napraví nějakej režisérskej střih. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych vidět Avangers mezi Transformery a X-Meny. 2.) Měli bysme si v práci ujasnit, jak funguje tým. (a že ten nejbohatší je šéf) 3.) Thx za titule „nnsdlmr“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Amíci se vysrali na všechno kolem a udělali to v čem jsem jsou nejlepší na světě. Dali do kupy jakýs takýs děj, kterej postavili na originálních efektech a vynikající práci kameremana a podívejme na to, zadařilo se. Film ani trošku nenudí, pořád je na co se dívat, film se nepodbízí rádovtipem ani dlouhými dialogy z firmy Srceryvný dojáček s.r.o. . Prostě pojď diváku kecni si na zadek, dej nám 140 minut tvýho života a my tě za to pobavíme, jak nejlíp umíme a to mě přijde jako hodně dobrej obchod. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jestli vás zabijou, rozchoďte to!" Dobrá rada nad zlato a tento snímek jimi nešetří. Navíc tady hláškují úplně všichni hrdinové a Ultron taky nezůstává pozadu. To je dobře, protože já jsem se skvěle bavil při fórcích se zvedáním thorova kladiva, vyhlašováním zeleného poplachu či jízdě Nataši na Hulkovi. Ani bojové scény to nijak nepřeháněly s délkou a tak mne příliš nepotěšily pouze scény s halucinacemi či moralitami, ale on se do toho vždycky přiřítil někdo s frisbee, lukem či skafandrem a zase mě rozesmál. Tak to mám rád. ()

Galerie (201)

Zajímavosti (140)

  • Snímek obsahoval v době uvedení nejvíce speciálních efektů ze všech filmů studia Marvel, přesněji více než 3 000. (Haretix)
  • Kdy Tony Stark (Robert Downey Jr.) vejde do stodoly, aby opravil traktor, řekne "Hello, dear", což v překladu znamená "Ahoj, drahá". Značka traktoru je ale John Deere, tudíž vzniká slovní hříčka díky stejné anglické výslovnosti slov "dear" a "Deere". (Miro_CZ)
  • V čase 01:47 je možné vidieť úplne zničenú Škodu 120 na moste. Tesne po 2. hodine je však opäť nepoškodená. (Sao Saoi)

Související novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (více)

Joss Whedon se vrací do televize

Joss Whedon se vrací do televize

15.07.2018

Režisér prvních dvou Avengers Joss Whedon se mezi geeky poprvé proslavil díky seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Od té doby měla jeho kariéra jenom vzestupnou tendenci, jenže pak přišlo zklamání řady… (více)

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

28.06.2018

Akční komiks Bloodshot s Vinem Dieselem (Rychle a zběsile) v hlavní roli se pomalu přesouvá před kamery a nyní bylo konečně taky oznámeno obsazení hlavního záporáka. Postavu nelítostného Axe,… (více)

Black Panther velkolepě ovládl kina

Black Panther velkolepě ovládl kina

19.02.2018

Dlouho to vypadalo, že je značka pro blockbuster to nejdůležitější. Teď se však ukazuje, že je (minimálně) stejně důležitá i péče o ní. Kdybyste se před pár lety zeptali, jestli za první víkend utrží… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno