Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

verbal 

všechny recenze uživatele

A máme tu další kulantní žabožroutský originál, jenž nejprve zcela bez servítek vyčorovali cigoši, páč v něm bylo hodně olova a Paňdžáb je daleko od civilizace, a teď si obvyklý hraný dabing s raději přiznaným kreditem pro původního scénáristu přepapouškovali i pojídači horkých psů. A všichni stejně jen kopírují Depalmu v letech jeho nejlepší formy. Čili nesympatického arabáše a následně bolyúdskou hvězdu Romana Žigu jen vystřídal slizký a jakože zlý Džejmí Liškaa, aby s bodnou ranou v játrech, do které ho ještě tak co pět minut někdo vší silou kopne, kompletně vymlátil a vystřílel hnízdo lasvegaské mafie při záchraně svého čokoládového dárce orgánů. A hádejte co? Dobro, čestnost a profesionální resuscitace nakonec zvítězí nad zlem, korupcí a za normálních okolností smrtelnými traumaty, ukáže se, že Džejmí je ve skutečnosti správňák a pyjonýr a slunce může šťastně zapadnout nad znovunalezenými rodinnými hovnotami. No, nevidět téměř nachlup stejnou a bezpatetickou předlohu, prohlásím to za poměrně zábavné, dobře natočené a svižné Smrtonosné kasíno. Takhle ale musím být spravedlivě přísný, zakurvovat něco o zbytečném rymejku pro anglosaské dyslektické debily a za trest jít o jeden rozškrábaný krvavý puchýř dolů. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Predvídateľné, tuctové a úplne nezábavné béčko s nepochopiteľne dobrým kastingom (nečítali scenár?). Podpriemerný scenár (nenarazil som v ňom snáď ani na jednu aspoň trochu originálnejšiu vec) a veľmi slabá akcia. A hlavne je jej strašne málo; „čistých“ akčných scén je tu minimum (!). Občas niekto niekoho zastrelí a raz za čas Jamie Foxx niekomu kopne medzi nohy, ale kto čakal jamiefoxxovskú kópiu 96 hodín, bude sklamaný. Akcia samozrejme nie je všetko, ale práve preto som hneď na začiatku zdôraznil prítomnosť biedneho scenára. V Noce pomsty totiž nie je ani akcia, ani nič iné. Dialógy sú slaboduché, postavy sa dajú charakterizovať jednou vetou a zvraty sú jedno veľké klišé. Jamie Foxx je dobrý herec a má charizmu, ale toto mu nevyšlo, toto podpísať nemal, s takto vytvorenou rolou herec oscarového formátu nemá čo urobiť, to je skôr pre Scotta Adkinsa alebo Franka Grilla. Jamie zrejme chcel mať vo svojej filmografii tiež aspoň jedného nasra*ého fotríka, ale toto ozaj nie je druhých 96 hodín (ani John Wick, či Equalizer), ale skôr ďalšie 3 dni na zabitie, Gunman: Muž na odstrel a I Am Wrath s Travoltom. Navyše, Jamie je na takúto úlohu mladý, nemá ani päťdesiat. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Baran bo Odar se od inteligentních hackerů vrátil k hloupému akčnímu žánru a celkem mu sedí i tahle pozice. Celý film se odehrává v kasínu motající se kolem nasraného Jamieho Foxe, jeho uneseného syna,dvou policajtů, drogového dealera, bodyguardů,majitele kasína a 25 kilo kokainu. Má to vcelku svižné tempo, když dojde na souboj je velmi kvalitní( Ten v kuchyňi s bodyguardem je úžasný). Překvapivě se jedná i o Rko a dojde i na nějaký ten nečekaný zvrat. Takže fajná zábava za 70%. Za těch podhodnocených 51% rád udělím vyšší hodnocení. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... kašlu na to ... budu štědrý ... fakt mě to bavilo ... po delší době konečně film, který mě nezprudil ... krásná na ten věk fakt kus Monaghan, Foxx to zvládl na jedničku - byl mi sympatický ... bitky super ... akce jedna za druhou ... má to grády ... neštítí se to násilí a "naturální" krvácení ... prostě na dnešní sračkoičdní holywoodské , disney , ... apod. poměry fakt "svěží" vánek pro pobavení ... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

B-ový akčňák s dobrými hercami. Jednoducho to takmer vo všetkých významných bodoch (scenár, réžia, akčné scény, nečakané momenty, zobrazenie charakterov, herecké výkony) zaostáva za priemerom. M. Monaghan výrazná, ale u J. Foxx je vidieť, že rola mu úplne nesedí. Pre mňa spíš sklamanie! Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama