Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedna hvězda za rádoby šokující zvrat,jinak je ale Sleepless neuvěřitelná nuda,která by se díky pár scénám možná dala zkousnout,ale to by to nesmělo být tak strašně moc hloupé,postavy by se nesměli chovat tak děsně nelogicky a nemělo by to vypadat tak zoufale lacině.Ani jsem nevěděl,že jde o remake něčeho,ale věřím,že originál bude tak asi 100x lepší...20% ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No konečně ! Povedeně obsazená pohodička, pokud nečekáte kdovíjakej akční trhák, tak budete příjemně překvapeni. Očem to: Hlavní hrdina je fakt děsnej tvrďák, rozbijou nám ho hned na začátku. Což mu moc neva, a naštěstí pro diváka dokáže vybruslit ze všech megatragedií co si přivodí. Jednoduchý, přímočarý bez zbytečných píčovin. Klíďo si to pustím znovu. A proč ne hned :-) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

To indický sem neviděl (vlastně žádnej indickej film doteď), francouzský byl průměr, a na americkou verzi mě nalákal Foxx. Film mě hodně překvapil ,v poslední době sem naladěnej na podobně schématicky zastaralý a okopčený filmy. Děj si neodpočine, akce je dost, nesmysly v ději jsou taky, prostě béčko který mě bavilo jak svině. Chudák,koho tohle neba. 80%. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Njn, to se dalo čekat. Bez korupce není akce. Ovšem taky se za ni musí samozřejmě zaplatit. Je to dvousečná zbraň. Velká škoda, že je tady všechno tak předvídatelné a bohužel tuctové. Klasická béčková zábava, nic jiného to totiž není a ani nebude.Slušně to odsejpalo, to zase jako jo. Je tu plno zajímavých herců. Prostě taková jednohubka na zabitít jednoho deštivého odpoledne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama