Reklama

Reklama

Star Trek: Hluboký vesmír devět

(seriál)
  • Česko Star Trek: Stanice Deep Space Nine (více)
USA, (1993–1999)

Hrají:

Avery Brooks, René Auberjonois, Alexander Siddig, Colm Meaney, Armin Shimerman, Nana Visitor, Terry Farrell, Cirroc Lofton, Michael Dorn, Nicole de Boer (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(173)

Star Trek: Hluboký vesmír devět, čtvrtý seriál z legendárního startrekovského univerza Gena Roddenberryho, je zasazen do poloviny 24. století, odkud přináší dobrodružství týmu důstojníků Spojené federace planet, jimž byla svěřena hvězdná stanice, vytvářející obranný val v blízkosti první stabilní červí díry vedoucí do tajemného kvadrantu Gama. Úkolem posádky Hlubokého vesmíru devět není nic menšího než chránit a zkoumat vesmír a vydávat se na místa, která ještě nikdo z Federace nikdy nenavštívil... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Trinculo k tomuto seriálu (2)

Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993) 

Star Trek je silně generační záležitost. v poslední době je pro mě fascinující sledovat jak lidé, kteří jsou mladší než já s klidem říkají, že Voyager je nejlepší řada. Začal jsem na Nové Generaci, ale můj Star trek je až Deep Space Nine. V podstatě je to trochu anti star trek. Lidé žijí na vesmírné stanici, která vůbec nikam neletí. Jsou sice u dveří do dalšího a vzdáleného kvadrantu, ale i tak. Někdy je velmi tezke zustat a vydrzet na jednom miste, hlavne kdyz se kolem vali poněkud bezohledné dějiny. ()

Vyslanec (1993) (S01E01) 

Tohle přišlo pro mě jako zjevení. Nikde ani tak moc loď ale najednou vesmírná stanice a jakýsi zvláštní příběh. Star Trek je dost generační záležitost, takže vesměs se dá zpětně říct, že tento mě zastihl v tom správném věku a bylo vymalováno. Líbí se mi, že tento seriál dokázal držet určitou linii a poprvé uvedl do světa. V samotném vyslanci tak zůstane více otazníků než odpovědí, které se odhalí až s postupem celé série. ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Fanoušci Star Treku už popáté na CzechTREKu

Fanoušci Star Treku už popáté na CzechTREKu

31.07.2010

CzechTREK convention - největší samostatná Star Trek akce v České republice – přichází už popáté. Tentokrát v nových prostorách Kulturního centra Novodvorská se koná v sobotu 4. 9. 2010. Akce už… (více)

Reklama

Reklama