Reklama

Reklama

Sex ve městě

(seriál)
USA, (1998–2004), 43 h 2 min (Minutáž: 21–43 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, John Corbett, Willie Garson, Kyle MacLachlan, Michail Baryšnikov (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(94)

Obsahy(1)

Mohou ženy prožívat sex jako muži? Odpověď na tuto otázku se rozhodla objevit novinářka Carrie Bradshaw v sérii nejskandálnějších televizních komedií poslední doby. Sebe a svoje tři nejlepší kamarádky použila jako pokusné králíky při zkoumání možností třicetileté ženy, která chce zažít nějakou legraci ve městě plném seriózních svobodných mužů, kteří si myslí, že závazky a povinnosti jsou pro ty druhé. Seriál natočený v produkci HBO vychází ze stejnojmenného románu Candace Bushnell. Carrie je chytrá, zvídavá, žádoucí a úspěšná žena, která přesto žije sama. Doslova sama pochopitelně není, ovšem žádný z jejích sexuálních objektů se ještě „nepřehoupl“ do pozice stálého partnera. Období hledání toho pravého je pro ni i pro její tři rovněž nezadané, krásné a inteligentní kamarádky zdrojem věčné inspirace i úvah. Je takové soužití vůbec možné? Carrie navíc své zkušenosti z newyorských večírků může dokonale zúročit v pravidelných novinových sloupcích, nazvaných příznačně Sex ve městě. Vždyť se stačí jen podívat kolem sebe, na své přátele a nejlepší kamarádky. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Bloodyn

Bloodyn (hodnocení, recenze)

Co bylo dřív? Přefeminizovaná západní žena nebo Sex in the City? SITC je správně. Seriál vznikl už jen pro zábavu a zrcadlení úspěšně přeprogramováné ženy. Opakování je matka moudrosti! Proto mají takové duševně stagnující seríály tolik sérií.

na příspěvěk reagoval Kaufman

Uživatel palox smazal svůj příspěvek.

Uživatel Wenysek smazal svůj příspěvek.

Uživatel Bobbles smazal svůj příspěvek.

katy72

katy72 (hodnocení, recenze)

Chtěla bych se zeptat,jen ze zvědavosti,sleduji Sex ve městě teď v tv. Nevím jaká je to řada,ale Carrie vydává knihu. Zdálo se mi že Sara je těhotná. Byl to jen můj dojem,nebo natáčela těhotná?

rottik-cb

rottik-cb (hodnocení, recenze)

Ahoj, jaký je váš názor na film(y)? Slyšela jsem, že nejsou nic moc, a nerada bych si zkazila chuť, ale zároveň mi Carrie a spol. moc chybí :)

na příspěvěk reagoval reich

gucci23

gucci23 (hodnocení, recenze)

Tom Riddle: děkujííííííí! ...už jsem to taky stihla najít! ;)

gucci23

gucci23 (hodnocení, recenze)

lidičky nevíte co je to za francouzskou písničku v posledním díle??? nějaký francouzský rap....hraje tesně před tím než dostane Carrie facku

na příspěvěk reagoval Wenysek, Weewa

Frollka

Frollka (hodnocení, recenze)

Mám dotaz k mimču co se objevuje v páté sérii, je opravdu oné herečky i ve skutečnosti ? Nevíte ?

 (hodnocení, recenze)

5thAvenue: 100%ně souhlasím, je to přesné .. !!

 (hodnocení, recenze)

Miluju Sex and the city... Tohle není seriál jen o šatičkách, botičkách a kabelkách, ale také o vztazích a ženském myšlení. Ať si pánové říkají co chtějí, tohle není seriál pro ně, ale pro nás!
Třeba ten fatální vztah k sobeckýmu parchantovi Božskýmu, který nás provází celým seriálem... která z nás tohle nezažila? Nebo ta spousta zdánlivě nepodstatných otázek, kterými nás Carrie nutí k zamyšlení... Která z nás na ně někdy nehledala odpověď? A odpověď  vždycky přijde, někdy je vážná a někdy legrační. A právě to propojení povrchnosti, třpitivého pozlátka a vtipných dialogů na straně jedné a vážných úvah a někdy i smutných konců na straně druhé, to je to, co mě na tomhle seriálu nikdy nepřestane bavit.

Miranda_

Miranda_ (hodnocení, recenze)

Nejlepší seriál ! Kim Cattrall (Samantha Jones) je prostě *mňam* ... krom toho se u něj dá zasmát a není nudnej a furt se tam něco děje...

Dashia5

Dashia5 (hodnocení, recenze)

Skvělej seriál! Carrie, samantha , Miranda, Charlotta, jsou dokonalé! nedokážu si představit že by v tom seriálu hrál někdo jiný. Jen škoda že ho nemůužu nikde najit ke stažení všechny řady. Ráda bych ho viděla zase :D znovu.

Ivi06

Ivi06 (hodnocení, recenze)

Tenhle seriál nemá chybu. Vždycky žasnu nad tím, co si je Carrie schopná obléct na sebe. Líbí se mi hlavní protagonistky, každá představuje jiný přístup k lásce, sexu a vztahům a přitom mají jednu věc společnou- muže. Tenhle seriál se prostě musí líbit, jelikož tam děvčata rozebírají opačné pohlaví, a může to být i přínosné....Člověk si uvědomí že s nima má něco společného, ať už názory, nebo zážitky. Navíc je to takový dreambuildingový seriál, kde omrknete pěkné hadry, boty, kabelky a chlapy. Prostě seriál, který umožní náhled do ženské duše- ale jen pro ty, kteří o to stojí...

Alfie84

Alfie84 (hodnocení, recenze)

Riddle: Moc děkuji!!!!To je přesně ta písnička:) Mě s ní taky vždy jde husina:) Je to naprostá bomba:)

Alfie84

Alfie84 (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo název písničky, která je v posledním díle 6. série, ve chvíli, kdy Carrie běží z muzea na tu schůzku s fanklubem???? (je to úplně poslední díl celého seriálu).

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnocení, recenze)

Seriál o 40ti letých krávách, který chrápou s každým chlapem v New Yorku a poté diskutují, jaký to bylo. Slabý průměrový seriál z produkce HBO vysílá v ČR ČT1 už poněkolikáté všechny sezóny.

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Mám jenom dotaz......sjíždim teď 3.sérii(která je zatím výtečná),ale chtěl bych vědět,jak je to s dalšími sériemi-jestli si udržují stejnou kvalitu,nebo jestli to bude ještě lepší,či horší?

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Tom Riddle (profil, hodnocení, komentáře, pošli vzkaz) 01.07.2008 21:21 Tohle je seriál pro všechny, bez ohledu na pohlaví... Já jsem muž, a miluju ho.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

katnč

katnč (hodnocení, recenze)

no mě taky nevadí...viděl jsem teda jenom film v původním znění, ale teda vůbec mi to nevadí...tobě jo?

katnč

katnč (hodnocení, recenze)

no já tenhle seriál fakt žeru....viděli jste díl tenhle pátek?....málem jsem se u něj posral :-)

IvcaG

IvcaG (hodnocení, recenze)

Podle mě špica koukat na osudy těchto 4 dam mě prostě baví...

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Tohle je seriál pro všechny, bez ohledu na pohlaví... Já jsem muž, a miluju ho.

Olafa

Olafa (hodnocení, recenze)

Předpokládám, že ti, co dali pouze 2 hvězdičky byli muži. Není se co divit - tohle NENÍ SERIÁL PRO CHLAPY! Je o chlapech ženskýma očima. A proto ho tak miluju. ;)

Terez.S

Terez.S (hodnocení, recenze)

počkej a není náhodou ten New York? :-) jinak já jsem tomuto seriálu přišla na chuť až nedávno (taky mi v době, kdy vznikl bylo osm :-)) a definitivně se zamilovala po shlédnutí filmu .. Sex ve městě už je pojem a myslím, že právem :)

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

To je tím, že je už docela starý, a tak se lidi hlavně vypovídali v komentářích, když ještě diskuze takhle nefungovaly (aspoň myslím, že diskuze dřív takhle nefungovaly, nejsem tu zase tak dlouho), a tak už se k němu v diskuzi nevraceli. Ale u filmu se vyjadřovali konečně i takhle. Mno, Sex ve městě je úžasnej seriál, miluju ho, všech šest holek je úžasných. Šest? Jasně. Carrie, Miranda, Charlotte, Samantha, New York a Stanford :o)

tucnak

tucnak (hodnocení, recenze)

Teda, tenhle seriál nemá diskuzi? Na to, jak se vůči němu každý radikálně vymezuje, docela překvápko...

Související novinky

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Sex ve městě se vrací

Sex ve městě se vrací

11.01.2021

Populární dámský seriál Sex ve městě se vrací s novou řadou na streamovací službě HBO Max. Oznámení přišlo čerstvě od hlavní hvězdy seriálu Sarah Jessicy Parker s hashtagem #AndJustLIkeThat… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama