Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejdřív zničit démona, manžela zabít potom." Priority jsou důležité, ale pojďme na začátek. V 17. století byla životnost čarodějky 15 minut, ale v současnosti přežijí klidně asi tak milion dílů. Jedná se přitom o díly stále stejné, ale vítězství dobra, odhazování osob mácháním rukou ve vzduchu a pestrý šatník hrdinek mne dokázali udržet u obrazovek poměrně dlouhou dobu. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Seriály sa ešte stále nestali mojou silnou stránkou, no nakoľko sa v telke čarodejnice objavujú dosť často, aj s mojou antitelevíznosťou som videl zopár častí. Neomrzelo, neurazilo, obzvlášť nezaujalo. Typ programu, ktorí si človek pozrie, keď je veľmi unavený a nemá nič hodnotné po ruke. A to sa našťastie často nestáva. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ráda bys byla obdařena mažickými schopnostmi? Chtěla bys létat na prcačky se Satanem na Petrovo šutráky, ale díky pozdnímu datu vyvrhnutí nemáš ještě šanci získat papíry na koště? Nevadí. Pusť si tento blábol a ber to jako přípravku. Nuda to je neskutečná, ale možná tě některá z vnadnějších herek přivede k lizu. Vždyť ta beďaratá Alenka z céčka pořád tak divně kouká.....Jsi-li chlapec a konzument tvajlajtu, pak neváhej vůbec. Je to tam samý homoupír, to si strhneš předkožku. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Ta ústřední trojka má sex-appeal a ten seriál je neskutečně hloupý, ale v nějaké 5. - 7. třídě ZŠ byla po návratu ze školy zkrátka každodenní rutina si to zapnout a koukat. A neskutečně mě to bavilo! Když to teď občas chytnu, jen nevěřícně kroutím hlavu a s úsměvem na tváři vzpomínám. Zkrátka a jednoduše nostalgie vítězí. Btw: Ačkoliv nebyla asi nejhezčí, mě se nejvíc líbila Piper :-D . (75%) ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených odpočinkových sériálů. Je pravda, že jsou tam díly, které jsou vyloženě blbé, ale nikdy mě to nedonutilo přepnout. Mnohdy povedený slovní humor a zajímavé zápletky. Kvalita šla samozřejmě časem dolů a autoři se do svých nápadů čím dál víc zamotávali, přesto dávám 4* už jen kvůli tomu, že jsem se nikdy nenudila. Dodatek: Poslední díly teda byly už hodně zoufalé, ale z nostalgie dřívější hodnocení nechám. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Ve 4. epizodě 6. série s názvem "Tři blondýnky" se měly objevivší se sestry původně jmenovat Spellmanovi. Jejich příjmení bylo ale změněno na Stillmanovi kvůli tomu, že příjmení Spellman má Sabrina (Melissa Joan Hart) ze seriálu Sabrina - mladá čarodějnice (od r. 1996). (LittleMonste)
  • Animace jednoho přenesení, v originálním jazyce nazvaném orbing, vyjde tvůrce na 3 000 amerických dolarů. (Kity162)
  • V 10. epizodě 5. série, kdy mluví Piper (Holly Marie Combs) s Leem (Brian Krause) na půdě, lze si všimnout, že jsou otevřené dveře. Když však přichází Paige (Rose McGowan), otvírá dveře. (Zdroj: charmed-mysteria.blog.cz)

Reklama

Reklama