Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele TerezkaV k tomuto seriálu (7)

Kdo přežije (2000) 

Tohle je ta nejlepší reality show, kterou jsem kdy viděla! Hned po prvním dílu jsem se do ní zamilovala. Je zajímavé sledovat lidi, jak trpí hladem, zároveň musí soutěžit a vymýšlet strategii. Akorát mi přijde, že s posledními sériemi jde kvalita trochu dolů. Nejoblíbenější série: Austrálie, PI, CI, MIKRONESIE, HvV, Filipíny Nejoblíbenější hráči: PARVATI, Malcolm ()

Austrálie (2001) (S02) 

Tahle série asi navždy bude patřit mezi mých TOP 5. Nejsou zde žádné twisty, ale spousta skvělých a nezapomenutelných momentů. I když jsem sérii viděla už před dvěma lety, dodnes si pamatuju ten vztah mezi Colbym a Jerri nebo třeba tu potopu, která jim odnesla rýži a trosečníci se ji snažili získat zpět. Sérii hodnotím tak vysoko taky proto, že je zde spousta úžasných lidí s osobností - jako Colby, Jerri, Elisabeth, Amber, Alicia. ()

Mikronésie (2008) (S16) 

Spoilery: Moje nejoblíbenější řada. Po sloučení je to podraz za podrazem, a to je teda parádní podívaná. Parvati je podle mě nejlepší hráčka v Survivoru vůbec (a taky moje nejoblíbenější). Tuto sérii naprosto ovládla. Jsem moc ráda, že vyhrála, i když občas přemýšlím nad tím, jak by dopadlo finále Cirie vs. Parvati, protože si myslím, že Cirie se v této sérii taky skvěle předvedla. Favoriti: Parvati, Cirie, Natalie ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Spoilery: Tak téhle sérii snad ani nejde nedát 5*. Zloduchové celou řadu naprosto ovládli. Akorát pořád zastávám ten názor, že vyhrát měla Parvati. Favoriti: Parvati, Jerri, Russell - musím uznat, že hrál výborně, i když ho jako člověka moc nemusím (zvlášť někdy, když píše ne příliš lichotivé tweety o některých bývalých hráčích). ()

Ostrov vykoupení (2011) (S22) 

Spoilery: Tak tohle byla one man show, a když BR moc nemusím, tak si tu výhru zasloužil. Cast byl příšerný, byla tam hromada nezajímavých lidí. Až na Phillipa, ten byl teda na můj vkus až přehnaně zajímavej.:D Favoriti: Stephanie V.-chci ji vidět hrát znova!!, Andrea, BR ()

Jeden svět (2012) (S24) 

Série byla naprosto úžasná až do vypadnutí Coltona. Pak už mi to v podstatě přišlo jako "one woman show". ()

Cagayan (2014) (S28) 

Tohle byla naprosto parádní řada a myslím, že jedním z důvodů je, že byl po celkem dlouhé době cast složen pouze z nováčků. Byla trochu škoda, že pár castingových míst zabraly slečny z beauty kmene, které vlastně nic nepředvedly. Ale i tak bylo občas fajn pousmát se jejich hláškám v několika dílech. Vítěz byl zasloužený, i když jsem to přece jen celou dobu přála někomu jinému.;) Oblíbenci: Spencer, Sarah, Trish, Tasha, Tony (Kass jsem sice nefandila, ale musím říct, že bez ní by ta série asi stála za pěkný kulový.:D) ()

Reklama

Reklama