Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele hirnlego k tomuto seriálu (3)

Kdo přežije (2000) 

Masochistická sranda pro otrlé nebo vymaštěné. Yul FTW (zatim viděno 1. Cookovy ostrovy, 2. Guatemala, 3. Panama) ()

Guatemala (2005) (S11) 

No super, nakonec to vyhrála jedna z těch nemnoha sympatických osob, který sem v posledních pár dílech regulérně fandila - to bylo skoro jak za starejch časů u Her bez hranic, nofakt! ()

Cookovy ostrovy (2006) (S13) 

Nejzáživnější Survivor z těch pár, co jsem zatím viděla (2. Guatemala, 3. Panama) – a to samozřejmě díky Jonathanovi. Zhubnul nějakých 14 kilo a je z něj nádhernej židák, kterej trošku přihřál polívčičku stereotypům – ale je to hra a já mu škodolibě fandila. Dokonce jsem kvůli jednomu dílu šla rychlou chůzí domu, jen abych to nepropásla v telce (a poslední 4 díly jsem si pak dokonce stáhla, abych se nemusela otravovat s TV, olol, takže holt musim dát 4*, pocit trapnosti stranou). A už potřetí to vyhrál někdo, komu jsem to z těch dvou posledních přála víc – tomuhle jsem ale jakože opravdu "fandila" a mnohem dýl, než jen nějaký poslední dva díly jako obvykle. Je to sociální hra, takže si to zasloužil víc než ten druhej, objektivně. Jinak už vim, proč se na to má koukat jako na seriál a nepouštět se do 4 dílů za sebou – masochismus s mírou jo, ale tohle už bez nadávek prostě nešlo. A snad nikdy nebyly dva kmeny tak jednoznačně rozděleny na "lepší" vs. "debilnější" – Raro byla fakt banda jednoduchých buranů. _____ P.S.: Rogue, Parvati teda vážně palec dolů, s těma kecama je fakt otravná a až nezvykle často jsem pocítila potřebu šlápnout jí do té retardované šklebící se placky, co má místo xichtu. Ale je to jen hra ;;;) ()

Reklama

Reklama