Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele HellFire k tomuto seriálu (10)

Kdo přežije (2000) 

Borneo****: Svou závěrečnou řečí mě ta ... řidička kamiónu, jejíž jméno si ani nepamatuji přesvědčila, že je nebeská kráva. Austrálie*****: Druhá série je nabitá emocemi a napínavými událostmi. Po dvaceti pěti sériích se mohu s klidem podepsat pod čtyři hvězdičky, i když se soutěže velmi opakují a v některých sériích jsem již přeskakoval všechny ty konspirace, které předcházely kmenové rady. Nejlepší série - 2, 4, Fans vs Favorites a vůbec nejlepší série ze věech, Heroes vs Villains. Naopak za zcela děsnou a negativní považuji 5. sérii. ()

Thajsko (2002) (S05) 

První opravdu nepovedená série. Nejdříve ta událost s Ghandií, která se potom stala totální mrchou a po spojení spousta intrik, pomlouvání a lhaní. Kdo přežije: Thajsko je pro mě smutným příkladem toho, co jsou lidé schopni udělat pro peníze. ()

Amazonie (2003) (S06) 

Velmi dobrá řada, na které mi vadily dvě holky - Jenna a Heidi. Obzvláště v jedné ze soutěží, kde se naprosto zbytečně vysvlékly do naha a ukázaly, jaké jsou s prominutím coury (pokud si snad myslely, že kvůli nim někdo spadne, šeredně se mýlily). ()

Návrat hvězd (2004) (S08) 

Jedna z nejlepších řad Survivor, která má vlastně dva vítěze. I když jsem Roba zase tak nemusel, moc jsem mu přál Amber. ()

Mikronésie (2008) (S16) 

Velmi povedená řada, kde proti sobě stojí fanoušci a předešlí účastníci soutěže. Zároveň ale také jeden z nejkrutějších dílů. ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Bombastická řada. Takhle to vypadá, když se opravdu hraje Survivor naplno. Škoda toho nadrženého blbečka Russella. Pokud nešlo něco po jeho, tak to bylo špatně. ()

Nikaragua (2010) (S21) 

Po nejlepší dvacáté řadě zklamání. Popravdě mě ani nebavilo tuhle sérii sledovat, a to je co říct. Určitě k tomu přispěla i ta ignorantská černoška, jejíž jméno jsem si ani nezapamatoval. ()

Ostrov vykoupení (2011) (S22) 

Opět výborná řada s Robovým pejskem, "speciálním agentem" Phillipem a dvěma velmi hloupoučkýma holčičkama bez mozku. ()

Jeden svět (2012) (S24) 

Zatím jsem se nedodíval na všechny díly, ale prostě musím napsat, jak moc nesnáším toho buzeranta, který všem komanduje, hovno dělá a myslí si, že je největší boss. Přitom by zasloužil pálkou mezi nohy, aby se mu napravil hlas. UPDATE. Celkem nudná řada, kterou jsem víceméně přeskákal až k závěrečnému vítězi. ()

Filipíny (2012) (S25) 

Začínám si všímat, že posledních pár sérií je záživných jen v případě, že se soutěže účastní jeden z dřívějších účastníků. V tomhle případě je mi nadmíru sympatický Jonathan a samozřejmě nádherná RC. Na druhé straně jsem dlouho neviděl tak otravného, ignorantního a negativního člověka, jakým je Abi. ()

Reklama

Reklama