Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Zdeňka k tomuto seriálu (28)

Kdo přežije (2000) 

První série - má své kouzlo a místo na výsluní. Favorit: Gervase Peterson ()

Austrálie (2001) (S02) 

Favorit: Colby Donaldson ()

Afrika (2001) (S03) 

Drsné prostředí Afriky bralo své. Favorit: Ethan Zohn ()

Markézy (2002) (S04) 

Slabá série, ale určitě stojí za to vidět, především kvůli seznámení se s legendou Boston Rob. Favorit: Sean Rector ()

Thajsko (2002) (S05) 

Série, kterou jsem chtěla mít rychle za sebou. Favorit: Jake Billingsley ()

Amazonie (2003) (S06) 

Výborná série, Rob mě vážně bavil a při závěrečném setkání po soutěži byl k sežrání :-) Nejlepší scéna? Myšlenka všech, že je chce Matthew zabít. Favorit: Alex Bell ()

Perlové ostrovy (2003) (S07) 

Z vítěze jsem měla obrovskou radost, především i z důvodu s kým se to vůbec do toho finále dostala. Nemám proti skautům nic, ale tahle mi fakt vadila. Zajímavostí pro mne je, že v této série mne Rupert moc neoslovil, zato "Jonny Fairplay" mě bavil, v závěru jsem mu i to vítězství přála. Favorit: Burton Roberts ()

Návrat hvězd (2004) (S08) 

Já takováto setkání miluju. Hra je o to zajímavější. Favorit: Boston Rob ()

Vanuatu (2004) (S09) 

Série mě přestala bavit v momentu, kdy tam zůstali staří tatíci a otravné ženské. Musím zmínit finálovou radu, určitě stojí si na ni počkat. Favorit: Brady Finta ()

Palau (2005) (S10) 

Výborná série, rozdrcení druhého kmene mne celkem bavilo, v otočení se pak zpět jsem jen zjistila, že byla škoda, že někteří nedostali větší příležitost než např. Kathy, Jennifer. Vítěz mi udělal obrovskou radost a velký čin Iana mi vzal dech. Na tuhle dvojici dlouho nezapomenu. Objevuje se zde postava Stephenie, ale mně k srdci nepřirostla, více jsem to přála Bobby Jonovi. Favorit: Tom Westman ()

Guatemala (2005) (S11) 

Kdo ví jaké by to bylo bez vrácení se dvou hráčů z Palau a drsného prostředí Guatemaly. Favorit: Bobby Jon Drinkard ()

Panama (2006) (S12) 

Série, která mi nedala spát. Jedna z mých nejoblíbenějších. Favorit od prvního dílu to dotáhne opravdu daleko. Pyšnící se imunita na jeho hrudi a reakce jeho bývalých spoluhráčů v porotě jsou jedny z nejlepších momentů vůbec. Nejotravnější postavou se stala Cirie, můj obdiv tedy nezískala. Favorit: Terry Deitz ()

Cookovy ostrovy (2006) (S13) 

Pro mne nejlepší série Survivor. Nejlepší obsazení, jaké kdy bylo. Tuhle série miluju. Favorit Yul Kwon ()

Fidži (2007) (S14) 

Obsazení hloupých lidí. Výborná postava You-Man (jeho reakce z nalezení imunity - nezapomenutelné). Favorit: Earl Cole ()

Čína (2007) (S15) 

Neřadím k těm nejlepším, ale určitě i ne k těm nejhorším. Čína je opravdu krásnou zemí. Škoda promarněných imunit. Favorit: James Clement ()

Mikronésie (2008) (S16) 

Velice zajímavá a skvělá řada. Být na místě jednoho z fanoušků - nerozdejchám, že na úvod stojím vedle svých milovaných hráčů. Favorit: Jonathan Penner ()

Gabon (2008) (S17) 

Krásné prostředí s nádhernými zvířaty. Za vítěze jsem strašně moc ráda, sympatický člověk. Postupem soutěže jeden z mých předních favoritů. Škoda že Kennymu to stouplo tak do hlavy. Byl velmi dobrý hráč. Favorit: Matty Whitmore ()

Tocantins (2009) (S18) 

Stačí zmínit jedno jméno: Coach. Ať člověk chce nebo ne, veškerá pozornost spadá na něj. A Jeff měl v závěrečném dílu pravdu: Lidi si přáli, aby jsi vypadl, ale potom jsi spoustě lidí chyběl. Za sebe přiznávám, hra najednou začla být o ničem a zabiják draků chyběl. Je to blázen. Favorit: Tyson Apostol ()

Samoa (2009) (S19) 

Russell Hantz nejvýraznější hráč celé série. Ne všichni se nad tím dokázali povznést a proto nemohl svou misi dovést do zdárného konce. Z vítěze jsem překvapená. Favorit: Russell Hantz ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Na tuhle série jsem se těšila jako malá holka a opravdu velkolepý úvodní nástup byl naprostá bomba. Emoce se mnou mávali sem a tam a já se nedokázala přestat usmívat. Avšak jakmile se hra rozjela dostavilo zklamání, Ruperta a Jamese bych nominovala za největší idioty této série a z ženských mě jako vždy nejvíce vytáčela Cirie a Amanda, doufám, že už se v Survivor nikdy neobjeví. Velmi mile mě překvapila Jerri, která si zpravila obrázek z předchozích řad a Coach byl kouzelnej. Největším favoritem byl Rob, po jeho vypadnutí jsem to přála vítězce - skvělá přátelská hra + výborné hlášky. Russell měl už okoukanou hru, pro mne jako pro diváka celkem dost nezajímavou. Favorit: Boston Rob ()

Reklama

Reklama