Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Tenhle kráčející maník mne nezklamal. Čekal jsem oddechovou bezmyšlenkovitou zábavu a to mi pan Rock stoprocentně splnil. Naprostá bezduchá mlátička, která má koule a pěkně odsýpá. Místy jsou tu sice zbytečná místa, ale naštěstí netrvají dlouho, i když akce by mohlo být o trochu více, protože jak celý konflikt ve filmu začne, tak rychle i skončí a já jako srávný chlap nestihnu dožehlit prádlo. (7/10) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je to tak neuvěřitelně pitomé (na skutečné události jim kašlu), že se to dá brát snad jen jako nepovedená komedie, protože jinak by to bylo něco mezi zoufalým pokusem o drama a akčním filmem téměř bez akce. The Rock by si měl dávat pozor, jaké nabídky bere, protože díky takovýmto filmům se jeho kariéra může rychle ocitnout ve stejných končinách, co je třeba ta Seagalova. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Dvacet minut se nic neděje, pak ho zřežou. Za dalších pět minut se dá do kupy a jde jim nakopat zadky. Je obviněn, ukáže porotě svou zjizvenou muskulaturu, vyhraje, stane se šerifem a znovu nastolí klid a mír ve zdejší krajině. Ne, to není vyzrazení pointy, to je vyzrazení něčeho mnohem závažnějšího – míry debility tohoto filmu. A ano, i takhle krátký film může nudit (90 minut i s dvěmi reklamami). Díky Knoxvillovi to místy navíc připomíná Jackass, což je vlastně jediná pozitivní stránka věci. Takže takhle ne Rocku, takhle ne. Mohl by ses brzo dostat tam, kde skončil Seagal a jiní „akční hrdinové“. 40% Zajímavé komentáře: kleopatra, Jeržik ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pekná snímka zachytávajúca americký vidiek kam dorazili drogy, hazard a všetko s tým spojené. Jeden mladý vyslúžilý vojak dokáže zázraky, najskôr sa čuduje, potom dostane na frak a nakoniec sa stane šerifom a vyčistí mesto potom, čo vyhrá súdny spor a voľby.Všetko je trošíčku prehnané po americky, čo obzvlášť tomuto filmu škodí. No čo sa dá robiť, užite si kvalitu filmu a nemyslite na ostatné. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný závan 80.let. ROCK se mi od THE RUNDOWN jako prototyp akčního hrdiny zamlouvá čím dál víc, ale měl by pečlivě vážit role, nebo vyměnit svýho agenta. U filmu tohoto typu se člověk musí divit, co vlastně pohledává v kině a není to jen směšně krátkou stopáží (hoďka a pár minut navrch),ale hlavně naprosto primitivním jednoduchoučkým klišoidním příběhem, který jako by vypadl ze všech těch céčkových akčńáků v pozdně večerní TV Prima. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Remake filmu z roku 1973 stál 56 milionů amerických dolarů a z amerických kin si během premiérového víkendu (2.-4. 4. 2004) odnesl 15,5 milionu. Celkem v tamních kinech utržil necelých 46 milionů. (imro)
  • Protože ve filmu hrají klíčovou roli fyzické střety hlavního hrdiny s jeho osudovým protivníkem Jayem Hamiltonem, bylo důležité obsadit do této role herce, odpovídajícího silou a schopnostmi Dwayneu Johnsonovi (Chris Vaughn). Ideální volbou se ukázal být Neal McDonough, který si v mládí vytrénoval fyzičku coby hvězda baseballového týmu Syracuse University. (duklak2)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama