Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 3* a 4*, takže si představte něco jako 3,5* :) Jako parodie, na čím dál tím více se rozmáhající hiphopovou kulturu, je to naprosto geniální a účel to splnilo víc než dokonale. Pokud se prostě chcete zasmát a nenamáhat mozek složitějšími zápletkami, tak sáhněte po tomhle filmu, určitě nebudete zklamaní :) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Vždyť ten film až tak moc špatný, jak se tedy často píše, není, i když asi nutno podotknout, že Sacha Baron Cohen hrál i v lepších filmech. Tím myslím třeba když hrál toho šílence z Kazachstánu. V tomto filmu zůstává několik skvělých scének a zbytek je prostě jen nudná vata. Bohužel se mi zdá, že té vaty je až přespříliš a místy se na to nedá ani dívat. Dávám takové nemastné 2*. ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Tak nějak napůl. Občas jsou tam úsměvné scénky, které opravdu pobaví (uvítání u královny apod.), občas je film slabší. Cohen, ale dokáže pohrát si s politikou, stylem života a zde mu také není nic sexuálního cizí. Humoru okolo sexu je tu víc než dost. Hudba je klasikou a s tím také musíte do tohoto filmu jít. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se chtěla podívat hlavně kvůli Martinu Freemanovi, který mě naprosto uchvátil svým Dr. Watsonem. Ten je zde jako drsný raper kouzelně rozkošný a já prostě miluju ten jeho FreemanFace:) Sacha Baron Cohen, ani celý ten kult okolo jeho Borata mě absolutně nebere. Předpokládala jsem, že Ali G Indahouse bude zřejmě poněkud trapná blbost s křečovitým humorem, kterému se nejspíš smát nebudu. A ono hle:) V takový obrat jsem ani nedoufala. Ali G v sobě dokázal spojit typický americký, vulgárně sexuálně nevkusný "rádoby" humor se suchým, nenásilným a originálním anglickým vtipem. Vznikla tak dokonale zábavná a sprostá capina, která dokázala namíchat dva zcela odlišné typy komedie a vychrstnout nám je v proudech přímo do ksichtu. Já se v něm vykoupala, a moc ráda:) Možná kdyby Ali G trochu ubral ze svých sprostostí, byl by výsledek ještě lepší. Ale jako jinak: "RESTEKP!" :D ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Mam rad Saschu Barona Cohena a jeho blaznive bizarni humor taky. Tenhle film byla jen takova prvni vlastovka, takze sem od neho ani moc neocekaval ale mile me prekvapil - nektere pasaze sou k potrhani. Cloveka na prvni pohled upouta, ze se tento stresteny film neodehrava na americke pude, kde je neco podobneho bezne, ale podivame se do konzervativni anglie, zeme gentlemanu, caje o pate a ... parlamentu. A prave anglicky parlament hraje ve filmu zasadni roli. Moc dobrych hercu necekejte, sice je zde Charles Dance, melancholicky doktor Clemens z aliena 3ky, (ktereho uvolneny herecky styl se mi libi) ale tim vycet hvezd konci. Jenze cely film v podstate kociruje Ali G takze si ostatnich ani nevsimnete. Jak sem jiz napsal vyse, je to prvni celovecerak teto komedialni hvezdy a dalsi filmy mohou jeste prijit. Teprve pak ho budu moci soudit a pripadne odsoudit, zatim to vzhledem k jeho filmografii neni mozne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)
  • Film v celosvětových kinech utržil (v přepočtu z liber) 23,2 milionů amerických dolarů - z toho 14,8 mil. ve své domovině, Velké Británii. (NIRO)
  • Na summitu OSN, na kterém řeší Ali G (Sacha Baron Cohen) a ministerský předseda (Michael Gambon) konflikt v Africe, můžeme vidět mluvit prezidenta USA, vedle nějž sedí zástupce České republiky. V roce 2002 Česká republika předsedala 57. valnému shromáždění OSN. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama