Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Kothy 

všechny recenze uživatele

První významnější filmový počin Sachi Baron Cohena. O srandu pochopitelně není nouze. I hoper s dlouhým pérem se může dostat do britského parlamentu. Dobré je třeba, jak dělají ty inspektory na celnici. Dokonce tu hraje i Martin Freeman. Příjemná Rhona Mitra je pěkným zpestřením. :) "West side is the best!" :D ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film kterej jsem doposud nikdy neviděl celej. Nedávno bežel v bedně a já jsem ho konečně dokoukal celej a tak ho můžu ohodnotit. Komedii balancující na hraně trapnosti. Někdy fóry vychází, ale mnohdy jsou už za čárou. Povedenej humor střídá ten trapnej a tak je to v podstatě po celou stopáž filmu. Já mám podobný úlety v celku rád a tak můžu s klidným srdcem dát 3 hvězdy. V tomhle případě dokážu pochopit jak 5ti hvězdičkový hodnocení tak i odpad. Tenhle humor prostě neosloví každýho. A jak jsem psal už výše u mě to vyšlo tak napůl. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Životní příběh respektovaného rapera měl našlápnuto k příčkám nejvyšším, ale Aliho geniální hlášky se rozpouštějí v záplavě stupidit. Ali G zde, bohužel, není vykreslen jako úplný kretén, takže tolik nevynikne jeho zesměšňování "hudebně ukecaných drsňáků", kteří však nepotřebují parodovat, neboť jsou jednoduše směšní svým vystupováním. Chápu, že někdo je z filmu totálně nadšen a rozumím i upřímnému znechucení. Pro mne zůstal snímek někde na půli cesty k mému srdci. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce ostrovního humoru stejně těžce uchopitelné jako penis světle černého rapera Ali G-ího.. Fekální a sexistický humor nepříliš sofistikovaný, karikatura hip-hopové kultury a interakce na místě reálných institucí (Parlament Spojeného království, zasedání OSN) docela zábavné. Kdyby si dali světoví politikové pár šálků "zeleného čaje" i ve skutečnosti, měli bychom možná Spojené státy korejské a obřezaného prezidenta Íránu slavícího v jarmulce Chanuku.. Rhona Mitra je tady tak neskutečně sexy, že bych ji nejen nasmrkal do slabikáře, ale i do čtenářského deníku a krabičky na svačinu.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Někdo řekne, že je to kravina, ale na tomhle filmu je vidět, že Sacha Baron Cohen není jen nějaký debil, který se pitvoří, ale ty jeho vtipy mají smysl. Ano, jasně, že je to místy hodně ujeté, jenže stejně budete mít pocit, že se vám snaží něco říct. I když ve filmu vystupuje jako největší idiot, nakonec to není on, kdo je ten největší hajzl. Některé scény baví pořád. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Na summitu OSN, na kterém řeší Ali G (Sacha Baron Cohen) a ministerský předseda (Michael Gambon) konflikt v Africe, můžeme vidět mluvit prezidenta USA, vedle nějž sedí zástupce České republiky. V roce 2002 Česká republika předsedala 57. valnému shromáždění OSN. (Matej.Mirejo)
  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)
  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)

Reklama

Reklama