Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

lekr 

všechny recenze uživatele

Dobrá a oddychová sranda která tak trochu ( a nevím jestli úmyslně ) paroduje dnešní politickou scénu. Osobně si nedovedu představit toho že by někdo jako ALi G skutečně vstoupil do politiky a dělal to co v tomhle filmu Ali. Nicméně film má opravdu bombastický začátek ale postupně se zhoršuje až nakonec dospěje k tupému konci s otřesnými vtipy..na druhou strabu čekal jsem to horší a můžu být rád že to dopadlo aspoň takhle.... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film kterej jsem doposud nikdy neviděl celej. Nedávno bežel v bedně a já jsem ho konečně dokoukal celej a tak ho můžu ohodnotit. Komedii balancující na hraně trapnosti. Někdy fóry vychází, ale mnohdy jsou už za čárou. Povedenej humor střídá ten trapnej a tak je to v podstatě po celou stopáž filmu. Já mám podobný úlety v celku rád a tak můžu s klidným srdcem dát 3 hvězdy. V tomhle případě dokážu pochopit jak 5ti hvězdičkový hodnocení tak i odpad. Tenhle humor prostě neosloví každýho. A jak jsem psal už výše u mě to vyšlo tak napůl. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Životní příběh respektovaného rapera měl našlápnuto k příčkám nejvyšším, ale Aliho geniální hlášky se rozpouštějí v záplavě stupidit. Ali G zde, bohužel, není vykreslen jako úplný kretén, takže tolik nevynikne jeho zesměšňování "hudebně ukecaných drsňáků", kteří však nepotřebují parodovat, neboť jsou jednoduše směšní svým vystupováním. Chápu, že někdo je z filmu totálně nadšen a rozumím i upřímnému znechucení. Pro mne zůstal snímek někde na půli cesty k mému srdci. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

No slátanina všech nesmyslů, které asi Cohena napadli když zrovna měl hodinovku na záchodě. Podle doporučení jsem se těšil na spousta zábavy a kdoví čeho všeho, no ale mě připadaly vtipný tak tři scény, zatímco zbytek (i když nejsem žádný suchar) mi ani trochu nezvedly ústní koutky. Aliho jsem viděl až po Boratovi a Brunovi a můžu naprosto z jistotou říct, že tohle se nepovedlo. Samozřejmě je tady jeden fakt, a že toto je celkově natáčený s herci, zatímco Borat a Bruno jsou jak skryté kamery tak normální nic netušící smrtelníci - to právě dodává podobným filmům správnou dávku komedie. Tady tomu tak není, jednoduše už to nechci nikdy vidět, hodina je v čudu, a já z toho nemám nic. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 3* a 4*, takže si představte něco jako 3,5* :) Jako parodie, na čím dál tím více se rozmáhající hiphopovou kulturu, je to naprosto geniální a účel to splnilo víc než dokonale. Pokud se prostě chcete zasmát a nenamáhat mozek složitějšími zápletkami, tak sáhněte po tomhle filmu, určitě nebudete zklamaní :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)
  • Město Staines, ve kterém se příběh odehrává, se rozhodlo poupravit své jméno na Staines-upon-Thames, tedy Staines nad Temží. Důvodem bylo vzdálit se od negativní pověsti, o kterou se postaral právě komik Sacha Baron Cohen. (x_silver)
  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)

Reklama

Reklama