Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

cariada 

všechny recenze uživatele

Po letech se tvůrci rozhodli serii oživit a tak se Chucky opět probral a to díky jeho šílené přítelkyni, která ukradla jeho zbytky poldům a sešila a spravila ho (vypadá mnohem líp než dřív) a oživila. Hned se jejich vztah znova utuží až tak, že jí Chucky zabije a oživí ji v panence, tak že jsi sou rovni. A vydají se na hřbitov na hrob pro amulet, aby se mohli vrátit do lidského těla. Jenže kdo je tam doveze? A tak Tifany zavolá sousedovi, aby pro ní udělal laskavost a odvezl dvě panenky na hřbitov a dá mu za to samozřejmě peníze. Mladík , ale má problémy s holku nebot jí její strýc či kdo to byl -mimochodem šéf policie hlídá. A tak společně se rozhodnou utéct samozřejmě jim to nevyjde tak jak by chtěli a hend je načape polda co je špehoval. Jenže pár netuší, že sebou mají dvě živé panenky a k tomu pěkně krvavé. A ty se o poldu postarají a nejen o něj. Jenže to vidí řada lidí amyslí si že za to může ten pár. A tak je po nich vyhlášeno pátrání. A road movie začíná, cestou se vezmou, ale každý se bojí toho druhého nebot si myslí, že právě on je vrah. Až jejich kamarád se je snaží zastavit a přitom se ukážou panenky a je jasno (jak pro koho) Máme možnost vidět sex panenek jak ujeté. A také porod Tifany do toho sposta handrkování mezi párem panenek až se vzájemně pozabíjí. Správně ujetý film. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po filmu „Chuckyho nevěsta“ jsem docela zvědavý na to, jak Don Mancini zvládl pátý film, protože ten šestý se rozhodně tolik nepovedl. Nic to nemění na tom, že v téhle sérii je rozhodně pořád co vidět, a není to jen sex dvou panenek a jejich hašteření, i když to je naprosto skvělé koření tohoto kousku. Tenhle film mě prostě bavil a oproti druhému a třetímu dílu velmi vyniká. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|58%| Dějově je to opravdu hodně slabé + ty postavy jsou tak nevýrazné a tupé. Ale nějak bych se tím moc nezabýval. Chuck a jeho nevěsta – to jsou hlavní herci. ;) Jedna vtipná scéna za druhou následuje a já se bavil až do konce. Už to není ono jako první dva filmy – ty byli prostě nejlepší. Ale neříkám, že to nezabaví. Furt to bylo správně krvavé, od panenek hláškující, tak proč to úplně stáhnout do pekel. Lepší průměr, nic víc ale! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět ve své staré formě a je pěkně nadržený. Když se k němu připojí naprosto stejně zvrhlá Tiffany je o zábavu postaráno. Bylo na čase aby tato série přišla s něčím novým, protože trojka už byla na hranici průměru a její kvalita byla nic moc. Zde si stejně jako mnozí budu ještě dlouho pamatovat hlášku, se kterou Chucky zabodoval při svém sexuálním řádění. Líbilo se mi technické provedení jednotlivých vražd, které bylo hodně nápadité a ještě neokoukané. Hřebíky a střepy prostě dokáží udělat pěkně morbidní show. Jennifer Tilly byla k sežrání v těch uplých hadříkách a milenecká krize obou psychopatických panenek k popukání…7/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vynikající čtvrtý díl "Chuckyho" série. Je z něho sice trochu cítit vypočítavost, komerčnost a příliš chtěná líbivost, ale co, kašlu na to, mě tenhle díl baví hned po jedničce nejvíc. Jennifer Tilly je skvělá, její loutka ještě víc a film díky téhle postavě získává další rozměr a nové možnosti. A řekl bych, že scénář tyto možnosti využil a zužitkoval opravdu důkladně. Sice už to není horrorová pohádka ale spíš lehce horrorová komedie, ale každopádně je to originální, odpočinková a vydatně zábavná podívaná. A konec je úžasný a otevírá další nové možnosti pro pokračování... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Chucky se ve filmu zmíní, že když byla jeho duše přenesena do panenky, tak měl na krku amulet. V prvním dílu této filmové série Dětská hra (1988) však na krku žádný amulet neměl. (Raichu.Cz)
  • Jméno postavy Damiena Baylocka je inspirováno filmem Přichází satan! (1976), kde se malý antikrist jmenuje Damien a jeho chůva Baylock. (Caelos)
  • V úvodní scéně lze spatřit masku Jasona Vorheese z filmové série Pátek třináctého a Michaela Meyerse ze série Halloween. Dále motorovou pilu Leatherface z filmů Texaský masakr motorovou pilou a také rukavice Freddyho Kruegera ze série Noční můra v Elm Street. (Caelos)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama