Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už ale nebetyčná kravina fakt je. Dvě panenky a jejich road trip, během kterého zabijí pár lidí aby na konci jedna podsekla druhou a zachránila příšerně trapný pár nějakých lidí, kteří se děsně milují. Je to křečovitý, nevtipný a totálně nechutný, ať už se bavím o příšerných tricích, "sexu" nebo posledním záběru. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná prdel. Chucky a Tiffany jsou vynikjaící dvojka s parádní chemií (navíc spolu mají sex a také odhalíme, že Chucky gumu nepotřebuje, protože je přeci celý z gumy), ovšem Jennifer Tilly je jako herečka dost příšerná, i když Tiff dábla skvěle. Chucky opět genálně hláškuje (a tentokrát nejen on), a jen málo černých komedií, je černých tak, jako tenhle čtvrtý díl Chuckyho, který je po jedničce prozatím druhým nejlepším v sérii. Nechápu to nízké hodnocení, ale nejspíš je to opět tím, že od toho všichni čekají horor, ale je to komedie a komedie mají i předvídatelnou zápletku a tohle je předvídatelné jako máloco. Navíc je tu spousta geniálních filmových odkazů, pošahanost Chuckyho a Tiffany nezná hranic a já se prostě báječně bavil. Tahle série (ačkoliv se to nezdá) zraje jako víno a Nevěsta je rozhodně povinnost, protože ačkoliv Chuckyho zabijí, on se vrátí ještě mnohem lépe, ačkoliv je umírání děsná otrava. Za mě 75%, parádní epizodka ze života masového vraha, který je teď už definitivně Z GUMY. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Chuckyho Nevestu mám z celej tejto série najradšej. Pôsobí omnoho odľahčenejšie, uvoľnenejšie ako predchádzajúce diely; ku starému známemu Chuckymu sa pridáva ďalšia reinkarnovaná panenka Tiffany; švih tomu dodáva zaujímavá práca s kamerou a hutný rockový soundtrack; celé je to vystavané na pozadí klasického teenagerského love-story; ale rozhodne nezabúda na svoje horrorové korene. **** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chucky ve formě, Ronny Yu je schopný chlapík na režisérské sesli a příběh má zase blíže k morbidní parodii než k čistokrevnému hororu. Při hledání nevěsty pro Chuckyho přibylo vražd, tempo nepolevuje a i o napětí by se dalo s úspěchem napsat. Ubral bych tedy snad jen právě na inklinaci k parodii, ale tady to nebylo tak markantní, jako v pozdějším kousku Chuckyho sémě. Chucky se opět neodolatelně šklebí, ale je otázkou, jak dlouho mu to vydrží. Zájem jeho fanoušků nemusí být věčný a pořádný film s ním je stále v nedohlednu. Přesto za jeho vražedný návrat nelze jít pod 70% ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od nízkého očekávání se po zhlédnutí zrodilo příjemné překvapení. Od předchozích dílů je dost podstatný rozdíl a to ten, že zde se sází na komediální prvek, který musím říct opravdu funguje. Já se příjemně bavil a nebýt těch několik slabších sekvencí, tak bych dal vyšší hodnocení. A tak tuto béčkovou černou komedii hodnotím 3 hvězdičky... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Ve scéně na hřbitově Jade (Katherine Heigl) v hrobu Charlese Lee Raye vyrve z krku amulet a hlava mrtvoly odletí stranou. Když však ke konci Chucky spadne dolů do rakve, hlava je opět na svém místě. (Amras)
  • Film sa odohráva mesiac po udalostiach tretej časti. (beso74)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama