Reklama

Reklama

Dálkový řidič Beddoe (Clint Eastwood) platí za vynikajícího boxera a také již z mnoha zápasů vyšel jako vítěz. Tehdy je mu nabídnut skutečně životní zápas: má se utkat s nejbrutálnějším bijcem východního pobřeží. Beddoe by tuto nabídku přijal, avšak bezhlavě se zamiloval do country zpěvačky Lynn (Sondra Locke), která koná vše, aby Beddoa od tohoto zápasu odradila. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo slabší. Nikdy neprohrát jsem zkouknul ještě celkem s pobavením, ale druhý díl už víceméně vařil z vody a navác přidal i pár trapně-komediálních momentů, kterých jsem se tak obával už u jedničky. Vydařených momentů se nakonec ale aspoň pár našlo, a tak to nehodnotím úplně negativně. Pohříchu se však skoro všechny týkaly jen Clyda, který je prostě geniální. Film také srazil mizerý český dabing, kdy se oproti minulému dílu nepochopitelně vyměnili dabéři, což odnesl hlavně Clint, ke kterému prostě Županič patří. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Pokracovani filmu "Nikdy neprohrát", na muj vkus trochu horsi, nebot komicke situace byli stejne jako v jednicce, a navic mi to prislo vice stupidni. Herecka skvadra bezezmeny, coz chvalim, Eastwood hral jako vzdy, roli malomluvneho tvrdaka, ktery sice pro slovo chodi daleko, ale pro ranu se jen naprahne a uz rozdava. Opicka Clyde byla snad jedine nemenna kvalita, na kterou sem se rad koukal - filmari si zapamatovali heslo "Nedavat zvire do zaberu moc casto" a Clyve se tak stal v celku slusnym komickym prvkem. No o dalsich hercich pomlcim, protoze jejich vykon nebyl zas tak pochvalny. Film to nebyl zas tak spatny, srandy i Clinta si tam uzijeme, tak co. 50% "Clyde! ukaž pravou!" ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Druhý díl v podstatě nepřináší nic nového a v některých částech jen kopíruje jedničku (motorkářská banda). Oproti jí je tu však poutavěji odvyprávěný děj a víc srandy. Plusem také je, že obsazení hlavních rolí se nezměnilo a herci jsou stejně sympatičtí jako minule (Sondra Locke dokonce daleko víc). 75% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

První film jak pro scénáristu tak pro režiséra a paradoxně se ani jeden nepodílel na prvním dílu, které více vydělal a přesto se mě osobně líbil víc tento. Film obsahuje ještě více vtipů a děj je o něco komplexnější. Parta motorkářů je víc podivnější a blbější, větší prostor dostávají ale i policisté nebo  Beddoeova matka. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Téměř totožná snůška tupých nápadů, s jakými jsme se setkali v prvním díle, jen s tím rozdílem, že hodnota IQ zde klesla na bod mrazu. "Souboje" opět připomínají strkanice důchodců po lobotomii, a aby byl divákův rozum ještě ve větším ohrožení, rozhodl se Van Horn zaútočit ještě trapnějším motorkářským gangem, jehož členové by neměli šanci vyhrát ani Zlatou malinu. Chudák Clyde se o zábavu musel starat sám. Skutečně jeden z nejpošetilejších snímků v Eastwoodově filmografii. Clint byl patrně pod silnou dávkou narkotik, když se rozhodl si takovou roli zopakovat. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Postava Phila Beddoa je jednou ze tří Eastwoodových rolí, kterou si zahrál ve více pokračováních. Druhou je Harry Callahan (série Drsný Harry) a třetí pak Muž beze jména z westernů Sergia Leoneho. (ClintEastwood)
  • Scénář k filmu napsal Stanford Sherman ve spolupráci s Joe Kronsbergem, autorem scénáře k prvnímu dílu. (ClintEastwood)
  • Na rozhodnutí o pokračování filmu měly vliv i výborné finanční výsledky, kterých dosáhl první díl. Snímek však nepřinesl takové zisky jako o dva roky starší bratříček Nikdy neprohrát. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno