Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Chezzsterman odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších sra.ek světové kinematografie... byl jsem ochoten být po letech smířlivější (protože jsem to viděl naposled ve 12ti a ani tehdy mě to nijak neoslovilo), tak jsem udělal tu chybu, že jsem se na to ze srandy podíval znova... Snad ani po větším množství nejrůznějších narkotik a alkoholu, než je množství velké, se na to nedá dívat a nezachrání to opravdu nic. Horší je už jen seriál a některé díly Wolker Texas Ranger. BIG SHIT ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Asi tady budú mít nějvyšší hodnocení a to se ani nemusím chlubit, ale předce jen. Já Power Rangers žrala jako malá (věkově i fyzicky, krpatá jsem pořád), tak když jsem viděla že se schyľuje k souboji, tak sem si nervózně kousala nechty na rukách, nohách a nervóžně jsem pučila, mačkala svího plyšáka, a doufala, že zvíťazí ti zlý.. I když se tak nikdy nestalo, a já jsem byla nasratá protože to dopadlo jinak, alespoň jsem se bavila a nemusela moc přemýslet co, kdo, proč a jak.. prostě jsem u týhle mé dětské pohádce jednoduše vypla a užívala si to. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Paradoxně je tenhle první film na motivy kultovního seriálu asi desetkrát lepší než samotný seriál. Tvůrci konečně přišli s něčím, co se dá nazvat speciální efekty a i režie je řekněme průměrná. Herci jsou samozřejmě na zlatou malinu, ale každý kdo viděl (třeba jen nedopatřeím) kus seriálu ví, že to je normální věc. Dementní příběh nad kterým nelze jinak než kroutit hlavou je bohužel hlavní faktor srážející samotný děj. Dnešní generace má prostě lepší zábavu, to není přání, to je moje naprostá jistota... ()

pecicomix 

všechny recenze uživatele

Bohužel trapas nad trapasy pár děcek s barevnejma přilbami na motorku jde zachránit svět… naštěstí je to jenom film a né skutečnost jinak bych se šel zastřelit díky tomu kdo mně zachránil (možná vás překvapí za co je jedna hvězdička… je za ty parádní „kecy“ jako třeba: jedna mařka: pozor může to být nebezpečné. Rychlá odpověď od nějakého typana: jo dem tam. A za další, které asi měli vypadat drsně, ale jsou opravdu hodně vtipné!!!!) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Aj vy máte vo svojej kolekcii filmy, ktoré všetci okolo vás neznášajú, no napriek tomu vás bavia? Pre mňa to je jednoznačne "Mighty Morphin Power Rangers." Možno za to môže fakt, že som s týmto vyrastal a videl ten film miliónkrát, no ja mám tento film rád z čisto nostalgických dôvodov. Plus je super, že sa všetci herci zo seriálu dostali aj sem a mali sme ich možnosť vidieť pokope. Boje boli super, komédia ma baví, plus ich tímová spolupráca a boje v zordoch proti Ivanovi Slizovi v mojich očiach fungujú. A bavil som sa pri tom náramne ako desaťročný a bavím sa pri tom aj teraz. Keby sa ma niekto spýta, či by som to objektívne zhodnotil ako kvalitný film, tak by som jednoznačne odpovedal - "Nie!" Už len kvôli tým efektom v tomto filme. Ale na druhú stranu máme všetci radi svoje vlastné hovadiny, na ktorých sa bavíme. A keď sme spolu s kamarátmi sedeli pri telke a pozerali epizódy "Power Rangers" a morfovali sme spolu s našimi hrdinami. To boli časy, na ktoré sa nezabúda, a rozhodne ma bude tento seriál baviť aj po rokoch. Rovnako ako tento film. Takže moje hodnotenie neberte v tomto smere ako objektívnu záležitosť, ale čisto osobnú a nostalgickú. A nikto mi mojich "Power Rangers" nezoberie. A dúfam, že si tú nostalgiu pripomeniem aj v tohtoročnom filme Power Rangers a vytvoria opäť parádny Megazord na boj. Takže držím palce. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Seriál je známý tím, že se inspiruje akčními scénami z Japonských seriálů. V tomto filmu byl poprvé použit pouze originální materiál. (HellFire)
  • Podle původního scénáře měli Rangeři bojovat proti obrovským krysám, které vytvoří Ivan Sliz. Jelikož kostýmy nefungovali tak, jak se zamýšlelo a působily příliš „nízkorozpočtově,“ byly krysy nahrazeny potvorami, které ve filmu Ivan stvoří. (HellFire)
  • Poslední film ve kterém si zahrála Julia Cortez. (Pumiiix)

Reklama

Reklama