Reklama

Reklama

Možná přijde i kouzelník

(pořad)
  • Slovensko Možno príde aj kúzelník
Komedie / Hudební
Československo, 1982, 16x50 min

Kamera:

Petr Čepický

Účinkují:

Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jiří Korn, Zdeněk Srstka, Jiří Wimmer, Miloš Kopecký, Ondřej Havelka, Jaroslava Kretschmerová, Josef Dvořák, Jaroslav Čejka (více)
(další profese)

Zábavný cyklus Možná přijde i kouzelník se zapsal nejen do zlatého fondu televizní zábavy, ale především do paměti několika generací televizních diváků. Zásluhu na tom má především trojice jeho moderátorů Jiří Lábus, Oldřich Kaiser a Jiří Korn a jejich jedinečný humor, který uplatnili napříč každým dílem tohoto legendárního cyklu. (Česká televize)

(více)

Recenze (193)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kromě povětšinou dost děsné dobové hudby velmi kvalitní zábava. Do rodu naprosto nezapomenutelných řadím především Kaiserovu variaci na Boney M, duet Čau Lásko v podání Zdeňka Srstky a "Jaruš" Hanušové, a neselhávající skeče dnes již na pravdě boží pobývajících pánů Wimmera a Černocha. 80% pro Kouzelníka jako takového. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ono je celkem hodně obsaženo v závěrečný písničce kouzelníka : " Nejlepší písničky zpívali dnes jen umělci známí s hlasem i bez. A ženy jak sen se líbily všem. A když jste se chvíli smáli, tak dali jste kousek chvály i nám." Dřív totiž byla televizní zábava v rukou profesionálů a připravovali ji umělci, kteří měli dar bavit lidi, dán už při výlezu na svět. Kouzelník byla prvotřídní zábava na kterou jsem se jako malej děsně těšil. Nejednou jsem zažil, že před TV byli u kouzelníka zastoupeny tři generace a všichni se smáli. No může mít zábavný pořad lepší vizitku ? Pořad byl nabitej originálníma scénkama, písničkama, tancem a všechno v podání těch nejlepších mistrů oboru. Některí záležitosti z kouzelníka "klíště" "vozembouch", jsou nesmrtelný a baví a baví a baví a jestli nebudou zničeny, budou bavit až do konce světa. ()

Reklama

duklak2

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad, bohužel mnou opomíjený. Zhlédl jsem asi tak tři díly. Některé scénky mě pobavily. Lábus s Kaiserem potvrdili, že jsou zárukou legrace. Teď lituji toho, že jsem se na tento pořad více nezaměřil. Ještěže žijeme v době, kdy takovéto legendy můžeme vidět pomocí internetu. Hodnotit zatím nebudu, až budu mít více času, tak se podívám na několik dílů a doufám, že sem přibude hodně hvězdiček:-) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Ve své době o dvě třídy lepší televizní zábava než cokoliv jiného, kterou táhlo trio Kaiser, Lábus a Korn. Jeden z mála pořadů, který úspěšně proplul přes rok 1989 ( dokonce nejlepší díly dle mého viz. scénka ze zkoušení ve škole o době 1989 v budoucnosti ) Po tsunami rádobypodobných pořadů TV nova v devadesátých letech dost pokřivil pohled i na tento pořad, ale přesto sentiment boduje i dnes. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Klasika televizní zábavy z minulého režimu v tom nejlepším slova smyslu. Je až s podivem, co dokázali tvůrci v tom období vymyslet a jak nás dokázali pobavit. Hlavní dík patří trojce Lábus, Kaiser a Korn, ale neztratili se ani ostatní Srstka, Hanušová, Wimmer, Černoch a mnozí jiní. Sice to trochu zdržovaly pro mě nezáživné písničky a různá vystoupení, přesto rád nechám poctivé čtyři hvězdy za některé doslova nezapomenutelné scénky. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (27)

  • Úryvek „s naší partou rozehranou“ ze závěrečné písně "Jdeme do finále" použila česká skupina Kryštof ve své skladbě "PoHádkách" z alb V siločarách z roku 2002 a Ži(v)je z roku 2005; zde včetně dovětku na shledanou. (Kmotr76)
  • Ako prvé sa v úvodnom dieli v priamom prenose 19. februára 1983 predstaví baletné trio tancujúcich strážnikov, v jednom z nich až na konci spoznáme Jitku Zelenkovú. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama