Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele karlos-rio k tomuto seriálu (2)

Epizoda 1 (2023) (E01) odpad!

Už podle ukázek bylo jasné, že tohle bude velký průjem, když je v hlavní roli smetana. Má odvaha vydržela asi 5 minut, více se zvládnout nedalo, stále se mi chce zvracet. Prima má hodně dobrého dealera, tenhle paskvil zařadit v hlavním vysílacím čase, a ještě v sobotu, slušná práce. Prachy evidentně nesmrdí, každý kdo se na tomto průseru podílel, by se měl stydět. Ten  kdo hodnotil jinak než odpadem, a to je odpad málo, tak hned nástup na léčení. A nebo už berete to samé co na Primě. Jeden poznatek závěrem, otevřel jsem ledničku, a zahlédl jsem čerstvou smetanu, a ejhle byla mnohem talentovanější,  vydržel jsem se na ní koukat mnohem déle, navíc bude užitečná, a určitě nedostanu průjem. ()

Epizoda 3 (2023) (E03) odpad!

Začínám mít pocit, že si Prima zaplatila pár místních hlupáků, ohodnotit tento seriál nejvyšším hodnocením může jen někdo kdo má za sebou lobotomii. Nebo snad  povinně hodnotí někdo kdo se na seriálu podílel. Zajímavé je , že většina těchto profilů vznikla nedávno. ()

Reklama

Reklama