Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Fracek k tomuto seriálu (4)

Epizoda 1 (2023) (E01) 

Tak hlavně to chce klidek. Především je to pohádka pro relax. Ema S. to prostě nedává a to bude hlavní zádrhel. Jakoby v čase se ona dostala z nějaké garážové nepodařené párty do primackeho pořadu. Už její postoje a procvičovaci pohyby ukazují, že rejža to má v hlavě nějak posunuté mimo natáčecí plán a nebo se mu to zřejmě líbí a měl by raději natáčet reklamy na medicinální houby. Docela mě ale baví jak se Robert elegantně rozzrni a zase zceli. Cestování v čase musím holt dát za tři. Třeba se to někdy bude hodit. ()

Epizoda 3 (2023) (E03) 

Příběh se dále rozvíjí docela humorné a i herci jsou na pohodu. Nečekal jsem, že postupem to bude koukatelna záležitost. Vzhledem k tolika odpadům dávám tentokrát za pět. ()

Epizoda 4 (2023) (E04) 

A mě už to baví...  za 5. Ale Ema je vážně brutální omyl. To nebyl na tu postavu konkurz? I pod vlivem by jeden poznal, že si jen tak brblá pod fousy a emoce vyjadřuje kolebanim v pase v širokém rozkročení. No, co už fcil, ale kvůli tomu nezatratím celý seriál. Má pobavit a mě téma vyhovuje.A odpůrci tohoto žánru by asi měli hodnotit jinde, když tedy jsou intelektem výš. A neklesat na úroveň mě podobným. ()

Epizoda 5 (2023) (E05) 

Zatím baví. Emma potvrzuje genetickou přízeň s Chuckem Norrisem... ()

Reklama

Reklama