Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Peytl k tomuto seriálu (2)

Epizoda 1 (2023) (E01) odpad!

Ano, jsem masochista, ano, jsem zvrácený nečlověk z Pluta, ano, mohu si za to sám... ta zvědavost mě málem stála život. V půlce jsem se zvedl a šel to zachlastat na country akci, podotýkám, že kántry nenávidím víc, než Babišův průjem, ale tam jsem seděl s blaženým úsměvem a dával se psychicky dohromady. Děkuji transgender Smetaně a gay bezďákovi za příjemné zakončení prázdnin. Před pár lety by vás za tohle upálili. Pan obráběč kovů Buchar na sebe musí být taky převelice hrd. Tvl...  jo, ještě se omlouvám recenzentovi, lukastronovi, který se vyjádřil "cituji"  Kostými Damiána a ostatních z jeho doby byly fakt hezký , že s ním názor nesdílím. Bože, tohle s náma dýchá vzduch, začínám se děsit. EDIT: 11.9. Koukám, že díky fejkovým profilům a vtipným recesistům vystoupá Cigoška a Tymián na kurevských 9%, gratuluji celé nearogantní a pokorné tlupě debilních pratvůrců. Opravdu originální majstrštyk a ještě o chlup z prdele vygenerované genitální porno, oprava... geniální promo. Musím hodnotit i další díly, nelze mi jinak, lide, prosím o prominutí. ()

Epizoda 5 (2023) (E05) odpad!

Zatim nejhorší díl ... kopíruji jen místního kokota/y... ()

Reklama

Reklama