Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele KlaraHylova k tomuto seriálu (2)

Epizoda 1 (2023) (E01) odpad!

Námět, úvodní písnička a reklama v televizi dobrý. O to víc mě překvapilo, jak hrozná je to blbost. Celé to pusobí jako kdyby to točil uplný amatér. Co se hereckých výkonů týče, s mamkou jsme se shodly, že bychom to zahrály líp. Herci v podstatě jen odvykladali to,co se naučili ve scénáři. Komentátor naprostá tragédie. Vůbec neuměli zaujmout, vtáhnout do děje, nic.  Možná námět byl dobrej, ale to by museli celý serial natočit úplně jinym stylem. ()

Epizoda 4 (2023) (E04) 

I přesto, že se mi opravdu nelíbil začátek prvního dílu, jsem to měla včera náhodně pustěné a musím přiznat, že to nebyla zas až taková tragédie, jak je to neustále popisováno v médiích.  Avšak asi by se mi líbilo víc, kdyby to udělali jako film a opravdu se snažili využít ty nejlepší momenty scénáře z celého seriálu. Stačil by film, něco jako veselá pohádka. Bohužel špatný začátek seriálu hraje velkou roli, někteří, kteří se rozhodli přestat sledovat po prvních pár minutách, mohou automaticky všechny další díly hodnotit jako odpad. Já bych řekla, že to má nějaké světlé chvilky, kdy se na to dá dívat, treba při nějaké další domácí činnosti. ()

Reklama

Reklama