Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Ryorka k tomuto seriálu (2)

Epizoda 2 (2023) (E02) 

hele, nejde popřít, že je to volovina, místy opravdu velmi těžkej bizár. U "akčních" scén se člověk musí řezat smíchy (nebo plakat - volba dle momentálního rozpoložení) a místy dost stupidní scénář, ale furt je to lepší než Modrej kod a už jen z toho principu tomu odpad nedám. Smetana se mi tam líbí (jo, jsem divná), ale kdo mi vadí nejvíc je botoxová Kuklová a spousta toho (ne)hereckého křoví, viz lupiči apod.  Dala jsem tři díly a možná to dám i dál. ()

Epizoda 8 (2023) (E08) 

A mě ta kravina kupodivu žíly netrhá jako mnohým jiným. Já si to pustím vždycky další den, abych mohla přetáčet to, co považuju za naprosto nekoukatelné (Kuklová, Šteindler a jiné křoví) a držím Elišce a Damiánovi pěsti. :D . Smetanu vážně nepovažuju za katastrofickou, mě se to její herectví líbí. ()

Reklama

Reklama