Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele elma k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2023) (E01) odpad!

Emma Smetana opravdu jako ne-herečka. což je vidět,, alespoň se na ni příjemně kouká. Co měl filmový štáb dělat, když nemáme hezké herečky. Jen děti herců, ááááno dcerunka pana Dvořáka, je  po mamince chlap a po p. Dvořákovi trošku hezká je, je to ten typ. noo je spíš zajímavá.  Nechala bych jí na tom internetu ať si dělá videa. Problém je, že každý herec si myslí, že má hezké dítě, a my chudáci diváci se na tu ,,krásu ,, musíme dívat. Jinak kamera jak snímá sl. Dvořákovou, toho bych opravdu vyhodila. Hned ty prví obrazy, fakt jsem nevěřila, že si toho při střihu nevšimly. To bude taky asi nějaký nekameran a zřejmě se to učí. Asi to bylo levnější.  Hrůza. Emma Smetana je alespoň hezká. Zbytek se doučí. Je to jen o civilnosti. Hlavní mužská postava p. Urban, nechápu proč ho nenechali jako tmavovlasého, proč ho z ošklivěli. Vždyť je to hezký chlap ve skutečnosti. Tady vypadá jak šedivák myšák. Nic moc. To je opravdu škoda, tady bych vyhodila toho kdo o tom rozhodl, že bude takto  vypadat. Je to lepší jak ,,Ulice,, Růžová zahrada či co. I když jsem ode všeho viděla první díl a to je jen půlku, víc jsem nedávala. Nešlo to vydržet. Určitě bych Emmu ráda viděla i v jiných filmech či seriálech, ona je hezoučká. A jiného face pracovníka. Emmu bych lépe upravila, vlásky hlavně. Je to ve skutečnosti krásná holka. Jednu hvězdu si to zaslouží za hezkou Emmu Smetanu. Příště lépe upravit hlavní postavy a mělo by to lepší recenzi. Je to o lidech aby byli koukatelní už říkal Hugo Haas. Krásný pohled na zámek s mnoha místnostmi, ale Damián přijímá všechny ve své ložnici. Jeho sestra sl. Dvořáková má neustále ruce za zády, pro dámu té doby naprosto nemyslitelné. Poradce té doby zřejmě také chyběl. ()

Epizoda 2 (2023) (E02) odpad!

To je tak hrozné, že úplně koukám, jak to mohl někdo pustit do vysílání. Nesnáším seriály typu Ulice, Ordinace atd. Ale tohle je úroveň,, Premiér,, od Soukupa na Barandově a možná ještě horší. To nemohou myslet vážně. Opravdu jsem se snažila dát tomu šanci po prvním díle. Ale už to nedávám. Mám u toho pocit trapnosti a odporu. Ten kdo psal scénář, toho bych nechala okamžitě vyhodit, či bych s ním ukončila jakoukoliv spolupráci. Někteří herci by neměli být herci. ()

Epizoda 4 (2023) (E04) odpad!

David Holub reakce: Vážený Davide Holube a jak jinak to máme hodnotit, nekoukat na to a rovnou dát odpad? Ty asi nebudeš největší myslitel, to by nevadilo. Ale, že sám to dáváš světu najevo:-))) A nebo ty budeš jedes s herců pod pseudonymem. To spíše, a to pak i ten intelekt odpovídá. ()

Reklama

Reklama