Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele angel74 k tomuto seriálu (4)

Epizoda 1 (2023) (E01) odpad!

Krásnou titulní píseň Tahle Jedna Vteřina si tato seriálová slátanina skutečně nezaslouží. Televize Prima v létě lákala na jakousi pohádkovou romanci, která už v upoutávkách vypadala dost úděsně. Nicméně musím říct, že první epizoda vysoce předčila všechna moje neblahá očekávání. Zbytečně natahovaný příběh, jenž je navíc prošpikovaný hromadou otravných reklam, nedovedou povznést ani herci, o jejichž kvalitách by se dalo hodně pochybovat, zvlášť když vezmu v úvahu, co tu předvádějí. Občasné pokusy o humor vyznívají poněkud trapně a dramatické scény jsou snad ještě trapnější. ()

Epizoda 2 (2023) (E02) 

Zaznamenala jsem nepatrné zlepšení, co se týče humoru. Takže za ten vtípek s urnou si dovolím tenhle díl vytáhnout z odpadu, ale jestli brzy nepřestanou s tou trapnou detektivní zápletkou a nezmizí pro děj zcela zbytečný vypravěč, mám velké pochybnosti, jestli se budu dívat dál. (10%) ()

Epizoda 4 (2023) (E04) odpad!

Absolutní top čtvrté epizody je scéna s běsnícím vysavačem plná toporného herectví, při které divák netuší, jestli se má smát, nebo plakat nad její nebetyčnou trapností. Pomalu mě začíná zajímat, čeho všeho jsou někteří tvůrci schopni, aby získali sledovanost. ()

Epizoda 6 (2023) (E06) 

V zájmu objektivity musím připustit, že tato epizoda není ani zdaleka tak strašná jako kupříkladu úvodní díl seriálu. Děj je sice prostinký a značně předvídatelný, ale aspoň občas se v něm objeví humorná hláška, která nezavání vyloženou trapností. Co se týče hereckých výkonů, také došlo k mírnému zlepšení. Nejlépe hrají Dana Syslová a Milan Šteindler, trochu překvapivě se na ně dotahuje Robert Urban. Zaplať pánbůh, že se zmátořil, když ztvárňuje jednu z titulních postav. (30%) ()

Reklama

Reklama