Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

James získal práci osobního pilota atraktivní Samanthy D'Bonneové, šéfky mezinárodní kosmetické firmy, a Mollie přišla o práci v účtárně. Mikeymu je šest let a touží mít psa a jeho sestřička Julie místo panenek obdivuje basketbalisty. Před Vánocemi pomáhá Mikey v jednom obchodním domě Santa Clausovi, který mu slíbí psa. Chlapec však zjistí, že kouzelný dědeček je jen obyčejný převlečený člověk. James se rozhodne, že mu udělá radost, a zajde s ním do psího útulku, aby si vybral psa. Chlapec ukáže na Rockse a vrátí se s ním domů, kde je čeká překvapení. Samantha, která se pokouší Jamese nenápadně svádět, daruje rodině královského pudla, psí dámu Daphne. Manželé se dohodnou, že jednoho ze psů dají pryč, kterého, to rozhodne čas. Samantha neustává v pokusech svést Jamese, ten má však oči pouze pro rodinu. Zatímco Mollie si začíná uvědomovat, jaké nebezpečí jí hrozí od manželovy nadřízené, Rocks s Daphne svádí boj o místo v rodině. Podvraťákovi Rocksovi sice chybí vychování čistokrevné Daphne, ale zase má lásku Mikeyho. James se těšil na Vánoce v kruhu rodiny, šéfka si jej vyžádá na důležitou pracovní schůzku v horské chatě svého šéfa Contiho. Když Mollie zjistí, že Conti je na Bahamách, vezme děti, psy a dárky a rozjede se do hor. (TV Nova)

(více)

Recenze (152)

BluT 

všechny recenze uživatele

Jelikož se film soustředí dost na psy, tak už to prostě nemůže bejt to samý. Tam, kde v minulých dílech dodával filmu šťávu chlapec Mikey, trojka jasně ztrácí. Nekoná se tragédie, ale není to nic, co bych doporučoval vnoučatům se slzou v oku. 45% ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Trojka je taková nemasná neslaná nastavovaná kaše. Bohužel už se zcela vytratila originalita prvního dílu a je to spíš jakési opakování téhož. Ani přidání mluvících psů to nezachránilo, nebo vlastně ano. Bez nich by měl film nakročeno k odpadu, ale takhle uhájil ještě tu jednu poslední hvězdu. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Prostě se z původního námětu musí vyždímat maximum... Ale pár hezkých fórů tam je a kdo má rád něžné psí oči, leccos tvůrcům odpustí. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Třetí díl byl slabší, respektive nejslabší z tria komedií o "mluvících batolatech".Bylo vidět, že se tvůrci snažili hrozně moc, aby se to dalo ještě natáhnout na jeden celovečerní film. Ubyto proto vtipu a přibylo amerického klišé. Škoda. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Kdopak to mluví? Kdo? No přece psi, protože děti už umět mluví! A nejhorší dětskou herečkou se stává... počkejte si... Tabitha Lupien! Za ty ksichty, co předváděla si vážně zaslouží. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Já musím dát 3 hvězdičky, protože jako malý jsem si vždycky pobrečel v závěru, kdy se tatínek vrátí k dětem a především ještě potom, když se vrátí i pejsek. :-) ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a v tomhle případě spíš toho zlého. Předchozí díly byly originální, ale tohle ždímání už je fakt trapné. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá když režisér neví kdy je nejlepší přestat s pokračováním, ne že by to bylo hrozný to ne ale už tomu chybí šťáva , je to nudný vydržet se u toho sice dá ale žádná sláva to není každopádně co je pravda že to mohlo dopadnout klidně i hůř ()

THE_Joko odpad!

všechny recenze uživatele

Jednotka bola za 2*, dojka bola za 1*, tato ubohost trojka bola za " ODPAD". Dufam ze nevyjde aj stvorka lebo mi uz doslo bodovanie!!! ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dle mého lepší než dvojka a horší než jednička. Zde lehce nadhodnocuji, neb mi přijde zdejší hodnocení nespravedlivé. Film je vtipný, milý a odkazuje na rodinné hodnoty. Tedy splňuje všechny atributy rodinného filmu. Za mne 75%. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Ve třetím díle Kdopak to mluví je už poznat, že tady už nebylo z čeho brát. Děti už ze sebe nevydávají ty bombastické hlášky, kterými byly předchozí díly napěchované a díky tomu i suprové. Děti tu spíš vystřídali dva psi a s nimi to šlo opravdu z kopce. Travolta začal konečně létat v aerolinkách a aby tu bylo něco nového, co by opepřilo vztah mezi Jamesem a Molly, tak Travoltu začne svádět jeho šéfová. Molly naopak dostane padáka, a tak si vydělává jako nějaká puberťačka na brigádě u Santa Clause. Sem tam tu je ještě něco nového, ale opravdu je toho už málo a i to málo baví jen tak na trošku. Dodívat se na trojku dá, ale oproti předchozím dílům je to veliký pád jak v kvalitě, tak i v zábavě. [13648. hodnocení, 152. komentář, 39%] ()

Amplifier odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle série mluvicích dětí jde opravdu strmě dolů, výborná jednička která byla vrchol velké piramidy ale ten třetí díl už není k dívaní a leží někde hluboko v písku pod piramidou. Je to smutný ale ODPAD ()

Elin 

všechny recenze uživatele

"Kujme železo, dokud je žhavé", řekli si producenti a vzniklo pokračování, které nemělo spatřit světlo světa. Po výborném prvním díle a vcelku povedeném díle druhém, přichází trojka, které těžce došel dech. Radši si puste nějakej z předchozích dílů, tohle za Váš čas rozhodně nestojí. ()

Reklama

Reklama