Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

Othello 

všechny recenze uživatele

Hahaha to bylo prostě neuvěřitelný. Díval jsem se na tom v horrorovém stánku festivalu Brutal Assault a dokážete si představit jak to vypadalo, když umřela Britey Spears. Jinak film má několik fakt silných vtipů a Chucky je skutečně geniální. Jsem rád, že tvůrci pochopili, že film o vraždící panence nemůžou brát vážně. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mládě Chuckyho a Tiffany už dorostlo do dostatečných let, aby se společně s rodičema věnovalo rodinné živnosti. Ale zrovna Tiffany se chce chovat jako zodpovědná matka a tím pádem přichází rodinná i profesní krize. A protože jde o Chuckyho famílii, bude vše dosti morbidní. Podle mě se to dá směle přirovnat k předchozímu dílu a Mancini začíná tam, kde Yu v předchozím díle skončil. Vtipu to nijak neubralo a navíc je tady kouzelná role Jennifer Tilly, která si tady střihla samu sebe. Komediální a hororová pohoda. 60% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Motory, ktoré sa naštartovali pri štvrtej časti, dlho nevydržali. Pridať k vydarenej dvojici bábik, bábiku tretiu ( potomok a ešte ku tomu schizofrenik ) nebolo to najšťastnejšie. Riešia sa tu rodinné problémy, síce humorne, ale zbytočne. Vraždy sú, až na jednu dve slabé, tým pádom film nepoteší ani gore fanúšikov. Triky však dospeli do dokonalosti, pretože tie sličné panenky sú naozaj ako živé. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

To co Jack Bender podělal v Child's Play 3 a Ronny Yu podělal v Bride of Chucky ještě víc, to Don Mancini v Seed of Chucky kurevsky vynahrazuje! Konečně to má smysluplný začátek s nepřiposraným a nudným dějem! A co víc, jako hororová komedie to je bezvadné! Mancini z Chuckyho opět udělal postavu, kterou jsem v prvních dvou dílech tak miloval. Cynického, černým humorem sršejícího vraha, kterému, oproti Bride of Chucky, Tiffany skvěle kontruje a vytváří tak skvělou dvojku. K nim se přidal jejich potomek Glen, Glenda chcete-li, který sice může ze začátku působit trochu že tam je "navíc", ale k příběhu patří a později ve filmu je skvělý. Skvělá hororová komedie se suprovým černým humorem a zábavným dějem. Díky Donu Mancinimu že po dvou předchozích sprasených dílech mi přichystal tak dobrý film a hlavně, že mi vrátil Chuckyho. :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Chuckyho sémě“ není přímo zklamání, přece jen už jsem nečekal, že by po čtvrtém dílu mohla série jít ještě o něco výš, ale přece jen jsem v to alespoň trochu doufal. Jennifer Tilly je tentokrát hvězdou filmu a Chucky je trochu v pozadí, i když některé jeho hlášky stojí za to. Příjemná je pak třeba vedlejší role Johna Waterse, legendy bizarních filmů. Skoro si říkám, že tohle by bylo docela fajn zakončení série, ale Manicini se znovu rozjíždí a ještě je na co se těšit. Anebo čím trpět. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 83. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Scéna, kdy se Chucky v nemocnici prosekává dveřmi, je odkazem na thriller Osvícení (1980). (ČSFD)

Reklama

Reklama