Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pokračujeme v humornom, či skôr čiernohumornom ladení Chuckyho nevesty a takýto typ humoru tejto látke sedí, predsa len ide o vraždiacu detskú bábiku. Tentokrát ide o meta film v štýle Scream 3 a nové prostredie nemusí sadnúť každému fanúšikovi, každopádne v jednotlivostiach poteší aj tento film. Osobne mi stret hollywoodskeho sveta a Chuckyho vesmíru príliš nesadol, ale skvelá Jennifer Tilly niektoré konkrétne scény vyťahujú film nad priemer. V závere som mal v tom už trochu bordel, ale ono kto je v akom tele je myslím aj tak úplne jedno, aj tak sa to buď celé vysvetlí nabudúce, alebo sa tým nikto nebude zaoberať a pôjde sa po novej dejovej koľaji. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mládě Chuckyho a Tiffany už dorostlo do dostatečných let, aby se společně s rodičema věnovalo rodinné živnosti. Ale zrovna Tiffany se chce chovat jako zodpovědná matka a tím pádem přichází rodinná i profesní krize. A protože jde o Chuckyho famílii, bude vše dosti morbidní. Podle mě se to dá směle přirovnat k předchozímu dílu a Mancini začíná tam, kde Yu v předchozím díle skončil. Vtipu to nijak neubralo a navíc je tady kouzelná role Jennifer Tilly, která si tady střihla samu sebe. Komediální a hororová pohoda. 60% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Docela škoda pokaženého závěru, kdy si tvůrci již evidentně nevěděli s filmem rady. Slovíčko horor bych u 5. dílu vůbec nezmiňoval. Jedná se čistokrevnou komedii. Takže tentokrát ze mě počet mrtvých nevymámíte. Protože ti jsou vedlejší, zde jde spíše o rodinné trampoty Chuckyho rodiny. V menší roli se ve filmu mihne Jason Flemyng, aby byl za pár okamžiků nemilosrdně zlikvidován. Jak jsem již zmínil závěr sráží film na 45%. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Posledný diel z Chuckyho, čo mi z nejakého dôvodu stále unikal. Možno z dobrého dôvodu. Nie som si istý, či odceňujem takýto čiernohumorný prístup, kde síce je aj gore, niektoré trestuhodne CGI, ale utopené v hláškach, narážkach, vtípkoch a cynickom humore. Chucky vyzerá dobre, odsýpa to, je to dobre nakrútené, ale oveľa milší je mi prístup konzervatívnych prvých troch dielov, alebo čiastočná vážnosť dielov ďalších. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Oproti genialne vtipne ctyrce je Chuckyho seme precijen krok zpet. Nektere forky jsou opravdu povedene (jasne vevodi Chucky masturbujici nad Fangorii a citace Shiningu), ale bohuzel je tu i hodne tech trapnych. Navic Mancini nedokaze udrzet tempo, ktere dodal ctyrce Ronny Yu a toci vpodstate pouze sled scenek, ktere spolu prilis nesouvisi. Scenar je i na horrorovou komedii o vrazdicich panenkach hodne spatny a Jennifer Tilly je opravdu hnusna. Rozhodne me to zklamalo, ale zas nijak silene jsem se nenudil. Bezny prumer. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 83. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Scénář byl původně nabídnut studiu Universal v roce 1998, ale to jej zamítlo. Až studio Focus Features (odnož studia Universal) dalo v roce 2003 filmu zelenou. (Chatterer)

Reklama

Reklama