Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Tak tohle byla teda pořádná BLBOST na Ntou! Jenže po skončení jsem nevěděl jak to zhodnotit. Herci, příběh – to vše je jedna velká parodie. Vlastně, celý snímek je jedna obrovská a ujetá parodie. Ale já si nemůžu pomoct, já se u toho strašně bavil. Takové hlášky jsem dlouho už neslyšel. A ten jejich potomek (dcera nebo kluk) – to prostě nemělo chybu. Nedá se to označit ani jako horor, ale jako ujetá zvrácená komedie s výbornými, sprostými hlášky. Původně jsem dal 3*, ale vzhledem k tomu, že mě to tak pobavilo, tak musím dát ty slabší 4*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mládě Chuckyho a Tiffany už dorostlo do dostatečných let, aby se společně s rodičema věnovalo rodinné živnosti. Ale zrovna Tiffany se chce chovat jako zodpovědná matka a tím pádem přichází rodinná i profesní krize. A protože jde o Chuckyho famílii, bude vše dosti morbidní. Podle mě se to dá směle přirovnat k předchozímu dílu a Mancini začíná tam, kde Yu v předchozím díle skončil. Vtipu to nijak neubralo a navíc je tady kouzelná role Jennifer Tilly, která si tady střihla samu sebe. Komediální a hororová pohoda. 60% ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Oproti čtyřce docela slabota... ty vtípky pořád ještě dobře fungují - Chucky, Tiffany i jejich děcko Glen(da) mě opravdu baví, ale ději chybí celistvost a spád. Hluchých míst to má bohužel docela dost. A zatímco v předchozím filmu se mi herecký výkon Jennifer Tilly opravdu zamlouval (navíc to byla docela kočka), tak zde mi přišla vysloveně nemožná. Jediné, co to zachraňuje od podpůrměrnosti jsou jen ty panenky, takže na vyšší hodnocení to opravdu nevidím. A vzhledem k tomu, že je to poslední díl série, zde je můj žebříček oblíbenosti: CP1, CP4, CP3, CP5, CP2. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Vážnost je tady navíc, každý si musí uvědomit, že sleduje komedii s hororovou postavičkou a ne čistokrevný horor, který byl stejně jenom první díl. Páté pokračování je u mě hned na druhém místě, hned za zmiňovanou první Dětskou hrou. Tiffany z nevěsty zůstala, zůstal i Charles L.Rey a nově přibyl na seznam „made in japan“ Glen/Glenda – jako nová postava, ale není filmu příliš přínosem. Hodně parodujících odkazů, vybuchlá Britney, dost krve a hip-hoper Redman. Nadmíru zvládnutá práce za kamerou, dobré budování atmosféry, umocněno chytře zvolenou hudbou, jenom přidává na celkovém GP požitku. „5 years later“ si mohli autoři odpustit….8/10* ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak oficiálně strhávám nálepku horor a lepím černá komedie. Kdyby tvůrci až tak netlačili na pilu, tak by z toho mohla být kultovka. Chucky by měl dostat medaili, protože se mu podařilo zabít Britney Spears. "Oops, I did it again!" A taky byly parádní narážky na jiné filmy - třeba The Shining. :D "You know, I can't think of a thing to say. Fuck it!" Takže docela vyvedené, ale trpí to jistými neduhy, kvůli kterým si to vyšší hodnocení nezaslouží. Řekl bych, že se jedná o ideální film na podkres nějakého alkoholického večírku. :) ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Jako kaskadéři byli mimo jiné využiti někteří vrcholoví rumunští sportovci. (Profík)
  • Herec Jason Flemyng povedal, že Seed Of Chucky je jediný film, ktorý by najradšej vymazal zo svojej filmografie. "Bol som oblečený ako Santa, mal som byť zavraždený bábikou, celé sa to dialo kdesi v Rumunsku a tak som rozmýšľal: Kde som spravil chybu?" (beso74)

Reklama

Reklama