Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Seed of Chucky už je velkej průser, který snad ani neměl vyjít na denní světlo. Ztratilo to styl, důvtip a hlavně jiskru. Ještě jsem brala to, že jsme v předešlém díle měli o jednu panenku navíc a taky se mi to s podivem líbilo. Ale to, že by se teď měla Chuckyho rodinka rozrůstat o několik dalších členů, s tím běžte někam. Ten jejich potomek-hermafrodit byl víc než otravný a vůbec nesplňoval podmínky pro dobrou zábavu. Pátý díl Chuckyho tedy dopadl katastrofálně. Velká parodie. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Na začiatku to tak zlé až nebolo, ale netrvalo dlho a zvrhlo sa to k nehoraznému paškvilu. Už to nemá absolútne nič z hororu, je to len trápna sebaparódia, ani nie vtipná, len trápna. Glen/Glenda je otrasný prídel do série a celé to premiešanie mytológie a záver tak ničia skvelú hororovú sériu ako sa to žiadnemu filmu ešte nepodarilo. Prečo potom 20%? Lebo Jennifer Tilly, ktorá si robí zo seba takú srandu (a je vtipná!), že inak nemôžem. Inak strašné, po úžasnej štvorke taký prepad... Dlho som nemal takú chuť vypnúť film. Bojím sa, kam ta séria ďalej pôjde. Ešte horšie ako trojka. PS: môj rebríček série CP4, CP2, CP1, CP3, CP5 ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V rámci přehození výhybky do komediální roviny je to přeci jen slabší než předchozí komediálněhorrorový díl. Tohle už je spíše jen komediálně krvavé. Povedených vtípků méně, ale přeci jen jsou (sice trapný, ale vždy mě pobaví Chuckyho zúčtování s Britney Spears). Pochválit je třeba skvělou trikařskou práci, nejen co se pohybu loutek týče, ale i např. některé mordy jsou vizuálně bezchybné. Strašně rád mám úvodní scénu z pohledu vraha, ta mi přijde úplně skvěle natočená. Slabší to je hlavně ve druhé půlce, která docela ztrácí dech a začne hodně pokulhávat. Redman je strašný, ještě štěstí, že tam "nehraje" moc dlouho. S prvními třemi díly série bych to rozhodně nesrovnával, tohle je trochu jiný level, a možná je to dobře, ta komediální rovina tomu dává trošku jiný rozměr (líbí se mi to např. mnohem více než dvojka). Mám ten film docela rád, už i proto, že mám velkou slabost pro jennifer Tilly, ta ženská má strašně krásný.... hlas :-). Jde to, ale dře to (místy). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Motory, ktoré sa naštartovali pri štvrtej časti, dlho nevydržali. Pridať k vydarenej dvojici bábik, bábiku tretiu ( potomok a ešte ku tomu schizofrenik ) nebolo to najšťastnejšie. Riešia sa tu rodinné problémy, síce humorne, ale zbytočne. Vraždy sú, až na jednu dve slabé, tým pádom film nepoteší ani gore fanúšikov. Triky však dospeli do dokonalosti, pretože tie sličné panenky sú naozaj ako živé. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nechceš mi s tím píchnout? Tak honící si a hláškující Chucky byl opět hlavním tahounem celého filmu. Jeho milá sice tentokrát lehce zaostávala, ale ten jejich retardovaný synek/dcera to už byl vrchol. Kdyby to bylo celé jenom o něm, tak dám čistý odpad. Jennifer Tilly opět téměř bezchybná a byla radost se na ní dívat. Scénář samotný už však není tak záživný jako tomu bylo u předešlých dílů a horší už byla snad jen trojka. Ke konci už to začalo docela dost skřípat a bylo štěstí, že nastal konec. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Scénář byl původně nabídnut studiu Universal v roce 1998, ale to jej zamítlo. Až studio Focus Features (odnož studia Universal) dalo v roce 2003 filmu zelenou. (Chatterer)
  • Jennifer Tilly chtěla kvůli roli ve filmu zhubnout, ale Don Mancini jí to zakázal, kvůli narážkám na váhu postavy kterou hrála ve scénáři. (Chatterer)

Reklama

Reklama